Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Harry Potter 76382 På Galtvort: Time i transfigurasjon

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 325,-
På lager
SKU
12202-108
   

LEGO® Harry Potter™ På Galtvort: Time i transfigurasjon (76382) er et lekesett som er skjult inne i en klossebygd lekebok. Når barn åpner boken, havner de midt oppi professor McSnurps time i transfigurasjon! Galtvort-magi som kan tas med på tur Dette fortryllende settet er fullt av funksjoner og tilbehør som inspirerer til magisk rollespill. Noen elementer er integrerte, som skapet, mens andre er løse og kan tas ut, som møblene og tavlen. Dette magiske Harry Potter settet kan brukes sammen med andre sett i serien, hvor hvert sett har en karakteristisk farge og et unikt motiv og tar med barn til et nytt og spennende Galtvort-klasserom. Alle settene i serien kan settes sammen til en fantastisk 360-graders Galtvort-lekeopplevelse.

Fortryllende gaver for nysgjerrige barn

Leter du etter en virkelig magisk gave til unge hekser og trollmenn, vil de fengslende LEGO Harry Potter lekesettene garantert falle i smak.

 • Den magiske lekeboken skjuler et av klasserommene på Galtvort!
 • Inneholder minifigurer av Hermine Gr ng, Ronny Wiltersen og professor McSnurp.
 • Barn kommer rett inn i en magisk verden når de åpner boken.
 • En magisk gave som passer for hekser og trollmenn fra åtte år og oppover.
 • Settet er 12 cm høyt og er den perfekte bærbare leke.
 • Autentisk tilbehør som barn kjenner igjen fra filmene om Harry Potter™.
 • Serien inneholder flere sett som kan samles og brukes sammen.
 • Alle LEGO® Harry Potter™ sett inneholder figurer og steder som er kjent fra filmene.
 • LEGO® komponenter har oppfylt strenge kvalitetsstandarder siden 1958.
 • Alle LEGO® sett oppfyller de strenge, globale sikkerhetsstandardene.

Detaljer:

 • Antall klosser: 241
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell76382
EAN5702016913576
MerkeLEGO

Perfekt ta-med lekesett

Åpne for å leke og slippe ut magien - lukke for å ta med seg.

Gjenskap filmøyeblikk

Her kan barna ha rollespill med karakterene fra favorittfilmen.

Sett sammen for ekstra moro

Alle settene i serien kan settes sammen for å få et 360 graders lekeområde.

LEGO Harry Potter Hogwarts Moment: Transfiguration Class
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.