Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Harry Potter 76386 Galtvort: Polyksir-trøbbel

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
05212-30
   

LEGO® Harry Potter™ Galtvort: Polyksir-trøbbel (76386) inspirerer barn til å finne på magiske eventyr på Galtvorts baderom.

Minifigur-makeover med polyksir

Unge hekser og trollmenn kan bli med når Harry Potter, Hermine Grang og Ronny Wiltersen lager polyksir. Når Harry og Ronny drikker eliksiren, forvandles de til Vincent Krabbe og Grylius Gurgel. Det er bare å vri på minifigurhodene så de alternative ansiktene vises, og sette på det tilhørende hårelementet. Av og til går det imidlertid ikke helt som det skal når man driver med magi, og Hermine Grang forvandles til en katt! Settet byr på andre overraskelser også, inkludert eksklusiv, gullfarget jubileumsminifigur av Harry Potter, to tilfeldige trollmansskort-samlerfliser og en hemmelig tunnel under vasken.

Når settet brukes sammen med LEGO Harry Potter Mysteriekammeret på Galtvort (76389), forbinder tunnelen de to rommene, slik at det blir enda flere lekemuligheter. Dette magiske modulsystemet gjør det mulig for barn å legge til flere rom og bygge en komplett modell av Galtvort. Barn kan forvandle populære Harry Potter™ figurer ved hjelp av polyksir på Galtvorts baderom, før de legger ut på spennende eventyr.

 • LEGO® Harry Potter™ Galtvort: Polyksir-trøbbel (76386) inneholder alt du kan drømme om: populære figurer, fantasifulle funksjoner og magiske opplevelser i et populært Galtvort-miljø.
 • Inkluderer minifigurer av Harry Potter™, Hermine Grang og Ronny Wiltersen, en byggbar modell av Stønne-Stinas baderom og autentisk tilbehør.
 • Med spennende funksjoner som transformerende minifigurer og en skjult tunnel kan barn gjenskape en ikonisk scene fra filmen Harry Potter™ og mysteriekammeret og også finne på magiske fortellinger selv.
 • Dette allsidige, byggbare lekesettet byr på en magisk miks av lekemuligheter som gjør at den fantasifulle leken bare fortsetter og fortsetter. Perfekt som gave til barn fra sju år.
 • Settet er 8 cm høyt, 12 cm bredt og 6 cm dypt og kan enkelt kobles sammen med LEGO® Harry Potter™ Mysteriekammeret på Galtvort (76389) for enda mer lek og moro.
 • Dette settet er en del av en serie med modulære sett med autentiske detaljer, som barn kan bygge, kombinere og sette sammen for å skape sin egen Galtvort-modell.
 • Inkluderer en eksklusiv gullfarget minifigur av Harry Potter™ som markerer tjueårsjubileet for LEGO® Harry Potter. Settet inkluderer også to tilfeldige trollmannskort-samlerfliser (av til sammen 16).
 • LEGO® Harry Potter™ leker inneholder favorittfigurer, fantastiske funksjoner og velkjente steder fra de populære filmene. De er perfekte som gaver til alle barn som ønsker å ta del i de magiske filmene.
 • LEGO® byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 217
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell76386
EAN5702016913507
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.