Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Harry Potter 76387 Galtvort: Nussilig sammenstøt

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 378,-
På lager
SKU
05212-29
   

Unge hekser og trollmenn kan glede seg til masse magisk moro med LEGO® Harry Potter™ 76387 Galtvort: Nussilig sammenstøt. Modellen kan settes sammen på flere måter, og settet inkluderer figurer, kjente steder og en trehodet hund for tredobbel moro!

Gjenskap eventyrlige scener på Galtvort med Nussi

Gi barn ekte Harry Potter-magi med minifigurer av tre populære karakterer fra filmen, Harry Potter, Hermine Grang og Ronny Wiltersen samt Nussi, den gigantiske, trehodede hunden som bor på Galtvort. Nussis bein er fullt justerbare, og de tre bevegelige hodene har hvert sitt ansiktsuttrykk. Settet består av fem separate moduler som kan settes sammen på flere forskjellige måter: et stort rom med fallem, et rom for magitrening, tak, balkongrom og et rom med en djevelsnare med tentakler.

Settet inkluderer andre overraskelser også: en eksklusiv, gullfarget jubileumsminifigur av Hermine Grang, to tilfeldige trollmannskort-fliser og muligheten til å koble til enda flere rom for å skape en komplett Galtvort-modell. I dette allsidige Galtvort-lekesettet kan Harry Potter™-interesserte barn hjelpe Harry, Hermine og Ronny med å snike seg usett forbi Nussi, den gigantiske hunden med tre hoder.

 • LEGO® Harry Potter™ Galtvort: Nussilig sammenstøt (76387) har alt en Harry Potter-fan kan ønske seg: populære figurer, velkjente Galtvort-steder og en spennende, trehodet hund.
 • Inkluderer minifigurer av Harry Potter™, Hermine Grang og Ronny Wiltersen, en diger, byggbar hund med tre hoder, fem byggbare moduler og autentisk tilbehør, inkludert en magisk harpe.
 • Dette allsidige og funksjonsrike Harry Potter™-lekesettet kan settes sammen på utallige måter, og hvert alternativ byr på nye magiske eventyr med Nussi, den store trehodede hunden med bevegelig kropp.
 • En magisk bursdags-, jule- og høytidsgave som vil fengsle unge hekser og trollmenn fra åtte år og oppover.
 • Settet er 30 cm høyt, 19 cm bredt og 7 cm dypt og kan enkelt kobles sammen med andre LEGO® Harry Potter™ sett.
 • Leken er en del av en serie med modulære sett med autentiske detaljer, som barn kan bygge, kombinere og sette sammen for å skape sin egen Galtvort-modell.
 • Inkluderer en eksklusiv gullfarget minifigur av Hermine Grang som markerer tjueårsjubileet for LEGO® Harry Potter. Settet inkluderer også to tilfeldige trollmannskort-samlerfliser (av til sammen 16).
 • LEGO® Harry Potter™ leker inneholder favorittfigurer, fantastiske funksjoner og velkjente steder fra de populære filmene. De er perfekte som gaver til alle barn som ønsker å ta del i de magiske filmene.
 • LEGO® byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 397
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell76387
EAN5702016912968
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.