Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Harry Potter 76393 Harry Potter og Hermine Grang

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 985,-
På lager
SKU
05212-27
   

Gjør STORT inntrykk på en ung heks eller trollmann med det superstore settet LEGO® Harry Potter™: Harry Potter og Hermine Grang (76393).

Store, ikoniske figurer

Barn får maksimal magisk moro med disse klossebygde modellene av Harry Potter og Hermine Grang. Begge figurene er 26 cm høye og er like bevegelige som de mindre LEGO minifigurene med bevegelige hånd-, ben- og hofteledd. I tillegg kan Harry Potter-figurens hode vris fra side til side. Harry har en avtakbar stoffkappe, og begge modellene holder klossebygde tryllestaver som inspirerer til magiske fortellinger. Og når leken er over, kan barna lage en flott «Harry og Hermine»-utstilling på rommet med de to Galtvort-vennene i gøyale positurer. Det følger med separate byggeinstruksjoner til hver figur, slik at to personer kan bygge sammen.

Opplev magiske leke- og utstillingsmodeller i stor størrelse med disse ikoniske og bevegelige 26 cm høye figurene av Harry Potter™ og Hermine Grang.

 • Gjør STORT inntrykk på unge hekser eller trollmenn med LEGO® Harry Potter™: Harry Potter og Hermine Grang (76393).
 • Inkluderer klossebygde modeller av Harry Potter™ og Hermine Grang med bevegelige hånd-, bein- og kneledd. I tillegg har Harry Potter-figuren hode som kan vris fra side til side.
 • Inspirer til fantasifull lek i stor skala med disse byggbare figurene. Og når leken er over, kan barn lage en magisk utstilling med modellene i spennende positurer.
 • Gi barn to byggbare, ikoniske Galtvort-elever som de kan leke med og stille ut for å imponere vennene sine. Passer for barn fra ti år.
 • Modellene er 26 cm høye og leveres med hver sin byggeveiledning, slik at to personer kan bygge dem sammen og ha det gøy.
 • Harry har en avtakbar stoffkappe, og begge modellene holder en klossebygd tryllestav som gjør det morsomt for barna å plassere dem i autentiske positurer.
 • LEGO® Harry Potter™ leker inneholder favorittfigurer, fantastiske funksjoner og velkjente steder fra de populære filmene. De er perfekte som gaver til alle barn som ønsker å ta del i de magiske filmene.
 • LEGO® byggesett oppfyller bransjens strenge kvalitetsstandarder. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1673
 • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell76393
EAN5702016971637
MerkeLEGO

Poserbare figurer

Både hender, bein, hofter og hode kan beveges på!

Bygg tryllestaven

Bruk tryllestaven til å få Harry og Hermine i enda flere morsomme posisjoner.

Store figurer gir masse moro!

Begge modellene måler over 26 cm i høyden.

LEGO Harry Potter & Hermine Grang
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.