Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Harry Potter 76397 På Galtvort: Time i forsvar

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 311,-
Få igjen på lager
SKU
02222-41
   

Settet LEGO® Harry Potter™ På Galtvort: Time i forsvar (76397) består av en klossebygd lekebok full av morsomme ting, inkludert barnas favorittfigurer og autentiske detaljer fra et av Galtvorts kjente klasserom. Passer for barn fra åtte år og oppover.

Grenseløs magisk moro

Det flott dekorerte omslaget skjuler et spennende klasserom, fullt av magiske eventyr. Settet inkluderer tre minifigurer – Galøye Bister, Hermine Grang og Nilus Langballe – og masse gøyalt tilbehør. Noen av elementene er integrerte, for eksempel skapet, mens andre er løse, for eksempel tavlen, kisten, eliksirflaskene, pulten og stolene, som alle kan tas ut for å utvide lekeområdet. Settet kan brukes sammen andre sett i serien. Alt tilbehøret får plass i den magiske lekeboken, slik at barn kan ta den med seg uansett hvor de skal og oppbevare den trygt til neste lekeøkt.

Magiske gaver til barn

Leter du etter en ekstra magisk gave, er LEGO Harry Potter lekesett midt i blinken. Her finner du fortryllende gaver som garantert vil falle i smak hos unge hekser og trollmenn.

 • Magiske lekemuligheter – lekeboken LEGO® Harry Potter™ På Galtvort: Time i forsvar (76397) rommer et klasserom som er fullt av detaljer som inspirerer barn til fantasifull rollelek.
 • Galtvort-klasserom – settet inkluderer minifigurer av Galøye Bister, Hermine Grang og Nilus Langballe samt masse autentisk tilbehør som tavle, kiste, eliksirflasker, pult og stoler.
 • Fengslende moro – når barn åpner LEGO® lekeboken sin, kommer de rett inn i en av professor Galøye Bisters timer i Forsvar mot svartekunster. Ved siden av klasserommet er Bisters kontor, som inneholder en kiste med mini-Galøye!
 • Akkurat som i filmen – når barn vrir på hodet til minifiguren av Galøye Bister og bytter hår på ham, forvandles Bister til Bart Kroek jr. Kisten inneholder en mikrofigur av den ekte Galøye Bister.
 • Flott gave for barn fra åtte år og oppover – med dette inspirerende lekesettet får barn muligheten til å finne på utallige gøyale eventyr i et av Galtvorts klasserom.
 • Magisk kompakt – dette magiske settet i På Galtvort-serien er 12 cm høyt, 9 cm bredt og 4 cm dypt og er designet for å være lett å rydde bort og enkelt å oppbevare.
 • Mer moro – barn kan få enda flere leke- og utstillingsmuligheter ved å kombinere settet med andre sett i På Galtvort-serien, som alle er designet som modeller av ulike klasserom på Galtvort.
 • Mange måter å leke på – med det store sortimentet av LEGO® Harry Potter™ lekesett får små hekser, trollmenn og gomper muligheten til å oppleve magiske eventyr med de kjente og kjære figurene og scenarioene.
 • Kvalitetsgaranti – LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 257
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell76397
EAN5702017153384
MerkeLEGO
Lego harry POtter sett med klasserom: Forsvar mot svart magi Lego harry POtter sett med klasserom: Forsvar mot svart magi

Portable Galtvort™ undervisning

Åpne opp for å låse opp magien, og lukk for å oppbevare trygt.

Lego Harry POtter byggesett med 3 ikoniske minifigurer Lego Harry POtter byggesett med 3 ikoniske minifigurer

3 ikoniske minifigurer

Galøye, Hermine Grang™ og Nilus Langballe™.

Lego Harry Potter klasserom-sett med tilbehør Lego Harry Potter klasserom-sett med tilbehør

Fortryllende tilbehør

Inkluderer trylledrikk, tavle, koffert, møbler...

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.