Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
629,90

LEGO Harry Potter 76398 Sykestua på Galtvort

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 438,-
Få igjen på lager
SKU
02222-42
   

LEGO® Harry Potter™ Sykestua på Galtvort (76398) er fullt av magiske lekemuligheter for barn, som kan passe på pasienter og legge ut på spennende tidsreiser i klokketårnet. Passer for barn fra åtte år og oppover.

Perfekt for Harry Potter-fans

Unge hekser og trollmenn kan finne på morsomme eventyr med Harry Potter, Ronny Wiltersen og Hermine Grang med dette gøyale lekesettet som er basert på en minneverdig scene fra Harry Potter og fangen fra Azkaban™. Sykestua har tre senger, et skjermbrett og madam Pomfrit som triller en vogn full av eliksirer og godteri. Ronny ligger til sengs med bandasjert bein, og han har en flaske med ekkel knokkelvox for hånden. Imens er Harry og Hermine i klokketårnet, hvor de bruker tidsvenderen. Barn kan vri på tårnets spiss for å få klokkens visere til å gå rundt og ta dem med til magiske eventyr i en annen tid. Settets øverste og nederste del kan skilles fra hverandre, slik at andre moduler kan plasseres mellom dem. Settet kan også brukes sammen med andre i serien, slik at barn k an bygge en komplett Galtvortborg.

 • Perfekt for Harry Potter™-fans – settet LEGO® Harry Potter™ Sykestua på Galtvort (76398) byr på masse morsom rollelek, hvor barn kan gjøre alt fra å behandle skadede elever til å reise i tiden fra klokketårnet.
 • Populære figurer – inkluderer minifigurer av Harry Potter™, Hermine Grang, Ronny Wiltersen og madam Pomfrit. Inkluderer også en byggbar sykestue og et klokketårn med autentisk tilbehør og detaljer.
 • Mange måter å leke på – barn kan gjenskape den ikoniske tidsreise-scenen fra sykestua i Harry Potter™ og fangen fra Azkaban™, og også finne på utallige magiske eventyr selv.
 • En flott gave til barn fra åtte år og oppover – denne detaljerte Galtvort-modellen vil glede alle som liker Harry Potter™-filmene, og også invitere barn inn i en fantastisk verden full av fantasidrevet lek.
 • Perfekt til lek og utstilling – dette allsidige og ombyggbare settet er 26 cm høyt, 20 cm bredt, og 10 cm dypt.
 • Magiske moduler – settet er en del av en serie med modulsett som kan settes sammen til en komplett Galtvortborg. Det følger også med to tilfeldige trollmannkort-fliser som barn kan samle på (av til sammen 16).
 • Mange måter å leke på – med det store sortimentet av LEGO® Harry Potter™ lekesett får små hekser, trollmenn og gomper muligheten til å oppleve magiske eventyr med de kjente og kjære figurene og scenarioene.
 • Kvalitetsgaranti – LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 510
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell76398
EAN5702017153391
MerkeLEGO
Lego Harry Potter Galtvorts sykestue med madam Pomfrit minifigur Lego Harry Potter Galtvorts sykestue med madam Pomfrit minifigur

Del ut behandling og godt

Madam Pomfrit skyver en vogn med mikstur og godsaker.

Lego Harry Potter lekesett med sykestue og bandasjert Ronny Lego Harry Potter lekesett med sykestue og bandasjert Ronny

Hjelp en skadet Ronny

Ronny har bandasjert bein og en flaske Skele-Gro ved sengen.

Drei sykestuens tårn for å se viserne snu tilbake tiden Drei sykestuens tårn for å se viserne snu tilbake tiden

Ta en eventyrlig tidsreise

Vri festningstårnet og klokkeviserne vil skru tilbake tiden.

LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ Hospital Wing play set LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ Hospital Wing play set
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.