Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Harry Potter 75957 Fnattbussen

Alltid billig!

  • Prismatch
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 1000,-
15%
Vår lavpris: kr 355,- Kampanjepris kr 300,-
På lager
SKU
05195-32
   

Bli med Harry Potter på en heseblesende, magisk busstur om bord i LEGO Fnattbussen! Med dette kule lekesettet kan du gjenskape scene fra Harry Potter og fangen fra Azkaban. Trippeldekkerbussen har et hengslet sidepanel som kan åpnes, så du får tilgang til interiøret og kan sette fra deg Harrys kiste. Ovenpå er det massevis av boltreplass – det er bare å ta av taket, og sette i gang leken. Svinton Slipprush er billettør, mens Pistill Prang er bussens ikke helt stødige sjåfør, så her gjelder det å passe seg for senger som fyker omkring, og lysekronen som dingler vilt i taket – forbered deg på en skikkelig humpetittentur!

Gi den unge heksen eller trollmannen livets tur om bord på LEGO Harry Potter TM 75957 Fnattbussen. Alle som går om bord på den lilla trippeldekkeren av en buss, kan forberede seg på litt av en tur. Når Harrys koffert er lastet på bussen er det bare å stige ombord. Med Fnattbussen har du mange muligheter, med det hengslede sidepanaelet kan du leke på innsiden av bussen. Taket på bussen kan også fjernes slik at du har bedre oversikt under leken. Sengen glir frem og tilbake på kjøreturen og lysekronen vingler i taket, hold deg fast!

Innhold:

  • 3 minifigurer: Harry Potter, Stan Shunpike og Ernie Prang

Detaljer:

  • Mål Fnattbussen: H16 x L16 x B6 cm
  • Antall klosser: 403
  • Alder: fra 8 år
Mer informasjon
Model75957
EAN5702016542714
MerkeLEGO
Alder8, 9, 10, 11, 12

Se våre beste julegavetips

Se våre beste julegavetips

Copyright © 2019 Lekekassen. All rights reserved.