Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
1 209,90

LEGO Horizon Forbidden West 76989 Tallneck

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 885,-
På lager
SKU
04227-27
   

Bygg den ultimate LEGO® klossemodellen (76989) av den mest ikoniske Horizon-maskinen i Forbidden West: Tallneck. Gjenskap de autentiske detaljene på denne Communications Class-maskinen ved hjelp av smarte byggeteknikker – fra maskinens glatte, diskformede hode til de lange, tynne bena. Still ut Tallneck-modellen på en sokkel med mange klossebygde landskapsdetaljer fra Horizon-verdenen, inkludert et bjørketre og et rustent trafikklys. En våpenutstyrt Alloy-minifigur fra mai 2022 samt en Watcher-figur med enten blå, gule eller røde øyne bidrar til å gjøre utstillingsmodellen ekstra iøynefallende.

Flott gave

Settet er perfekt som gave til deg selv eller til en videospillentusiast du kjenner, og det inkluderer et hefte med trinnvise byggeinstruksjoner samt informasjon om hvordan LEGO designerne skapte modellen.

Bygg mindfulness

Velkommen til LEGO sett for voksne. Her finner du kreative og detaljerte modeller som byr på en avslappende byggeopplevelse, og som er basert på temaer som gaming, historie, reising, sport, vitenskap, teknologi og underholdning.

 • Gjenskap den mest ikoniske Horizon-maskinen i Forbidden West – nå kan du fordype deg i en mystisk og maskinstyrt verden mens du bygger LEGO® utstillingsmodellen av en Tallneck (76989).
 • Aloy og en Watcher – LEGO® minifiguren av Aloy fra Horizon-verdenen er utstyrt med bue og et klossebygd spyd, mens Watcher-figuren kan gis enten blå, gule eller røde øyne.
 • Tallneck med autentisk utseende – det diskformede hodet, antennen som stikker ut av nakken, de halelignende strukturene og de lange bena gjenskapes ved hjelp av LEGO® elementer.
 • Utstillingssokkel med velkjente Horizon-landskapsdetaljer – inkluderer et klossebygd bjørketre, høyt gress og et rustent trafikklys omsluttet av en klatreplante.
 • Gaveidé til fans av Horizon – gi deg selv eller en kreativ venn som liker Horizon-spillene, dette 1222 deler store LEGO® settet til bursdag eller jul.
 • Utstillingsmodell – den byggbare modellen av en Horizon Tallneck er 34 cm høy, 23 cm bred og 17 cm dyp.
 • Trinnvise instruksjoner – settet inkluderer et hefte som inneholder illustrerte byggeinstruksjoner og informasjon om hvordan LEGO® designerne skapte modellen fra Horizon-universet.
 • LEGO® samlersett for voksne – dette settet er en del av en serie førsteklasses LEGO byggesett for voksne som liker praktiske aktiviteter de kan fordype seg i for å slappe av og lade batteriene.
 • Førsteklasses kvalitet – LEGO® klosser og deler oppfyller strenge bransjestandarder, noe som gjør at de er lette å sette sammen til solide modeller.
 • Sikkerhetsgaranti – LEGO® komponenter testes for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1222
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell76989
EAN5702017156491
MerkeLEGO
Lego 76989 Horizon Forbidden West byggesett med Tallneck Lego 76989 Horizon Forbidden West byggesett med Tallneck

Autentiske Tallneck kjennetrekk

Fra det glatte, disk-formede hode til dens lange, slanke bein.

Lego Horizon Forbidden West utstilling med autentiske detaljer fra spillets landskap Lego Horizon Forbidden West utstilling med autentiske detaljer fra spillets landskap

Horizon landskapsdetaljer

Utstillingsstativ inkluderer et bjørketre og rustent trafikklys.

Lego Horizon Forbidden West byggeprosjekt med minifigur Lego Horizon Forbidden West byggeprosjekt med minifigur

Aloy og en Watcher

Watcher-en kommer med et valg mellom blå, gule eller røde øyne.

LEGO® Horizon Forbidden West: Tallneck LEGO® Horizon Forbidden West: Tallneck
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.