Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator Expert Icons 10284 Camp Nou – FC Barcelona football stadium

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 2 554,-
På lager
SKU
12212-6
   

Bygg Camp Nou en av verdens mest ikoniske fotball-stadioer med LEGO Creator Expert Icons 10284 Camp Nou – FC Barcelona football stadium. Over 5000 LEGO byggeklosser som lar deg gjenskape imponerende detaljer. 

Med dette fantastiske byggeprosjektet kan FC Barcelona-fans vise fram sin interesse for en av verdens mest populære fotballklubber. Bygg alle de imponerende detaljene på denne Camp Nou stadion-modellen, inkludert Lateral-seksjonen med det ikoniske «Més Que Un Club»-mottoet, den overbygde Tribuna-seksjonen med presseområde og selve banen. For å få tilgang kan modellen deles i fem deler.

Stappfull av detaljer

FC Barcelona-fans vet hvordan de skal vise sin lojalitet til klubben sin, og det samme gjelder for denne stadionmodellen! Bruk LEGO® elementene og klistremerkearket for å gjøre stadionmodellen av Camp Nou enda mer realistisk. Inkluderer Barça-merker, det katalanske flagget og resultattavler. Mange detaljer, inkludert spillertunnel, VIP-inngang og lagbuss.

Lag en modell av interessen din

Settet er en del av en serie med LEGO byggemodeller for voksne med sans for elegant design. Settet er perfekt som engasjerende byggeprosjekt eller som gave til en FC Barcelona-fan eller samlere av fotball-memorabilia.

 • Et spektakulært sett som gir voksne FC Barcelona-fans en engasjerende byggeopplevelse. Fotballfans kan glede seg over å kunne gjenskape en realistisk LEGO® samlermodell av FC Barcelonas ikoniske stadion Camp Nou.
 • Byggesettet LEGO® Camp Nou – FC Barcelona 10284 byr på en virkelighetstro modell av gressbanen, tribuneseksjonene og inngangen. For å få tilgang kan modellen deles i fem deler.
 • Ekstra detaljer gjenskaper forventningene og spenningen før avspark. Se presseområdene, spillertunnelen og lagbussen samt bannere og flagg i FC Barcelonas klubbfarger.
 • Denne LEGO® byggemodellen av FC Barcelonas stadion for voksne er flott som gave til alle som liker fotball-memorabilia, FC Barcelona-merchandise og samlersett.
 • Modellen er 20 cm høy, 49 cm bred og 46 cm dyp og er et flott blikkfang.
 • Fotballfans vil sette pris på autentiske detaljer som det berømte mottoet «Més Que Un Club» (Mer enn en klubb) som pryder tribunene.
 • Settet inkluderer flotte byggeinstruksjoner som veileder og inspirerer. Lær mer om historien til klubben og stadionet, og les et intervju med LEGO® designeren som lagde modellen.
 • Settet LEGO® Camp Nou – FC Barcelona inngår i en serie med byggbare modeller for voksne byggeentusiaster med sans for slående design, komplekse detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO® byggeklossene er laget av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Alle LEGO® deler er laget med fokus på sikkerhet og kvalitet. Alle deler testes grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er vakker.

Detaljer:

 • Antall klosser: 5509
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell10284
EAN5702017306278
MerkeLEGO
Autentiske detaljer som FC Barcelonas ikoniske motto: Més Que Un Club Autentiske detaljer som FC Barcelonas ikoniske motto: Més Que Un Club

Més Que Un Club

Legg til autentiske detaljer som klubbens ikoniske motto.

Gjenlev historiske fotballøyeblikk mens du bygger dette LEGO Icons settet Gjenlev historiske fotballøyeblikk mens du bygger dette LEGO Icons settet

Mååååål!

Gjenlev historiske øyeblikk ettersom du bygger.

En tro gjenskapning i LEGO av FC Barcelonas stadion med flere seksjoner En tro gjenskapning i LEGO av FC Barcelonas stadion med flere seksjoner

En trofast gjenskapning

Bygg stadionens side- og tribuneseksjoner.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.