Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Icons 10292 Leilighetene i Friends-serien

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 484,-
På lager
SKU
12212-5
   

Nå kan du gjenskape dine favoritter med LEGO byggesettet Leilighetene i Friends-serien (10292). Bygg ikoniske øyeblikk fra den populære TV-serien med over 2000 byggekloser!

Hvis du elsker Friends, vil du føle deg hjemme i denne modellen som er en hyllest til favoritt TV-serien din. Utallige klassiske øyeblikk har utspilt seg innenfor disse veggene. Kos deg mens du bygger og gjenskaper en nøyaktig kopi av leilighetene. Utforsk de mange detaljene og referansene til de mest populære episodene – som den med høsttakkefesten og Monicas kalkun, Chandler og Joeys liggestoler, kyllingen og anda, Phoebes dukkehus og mange flere.

Sju minifigurer

Settet inneholder hele gjengen, pluss Janice. Alle er iført autentiske antrekk fra serien – Rachel i det klassiske rutete skjørtet, og Joey i Chandlers klær. Med så mange detaljer er det ikke rart dette LEGO Friends settet tar seg fantastisk ut som utstillingsmodell.

Et prosjekt fullt av overraskelser

Dette LEGO settet inspirert av TV-serien Friends er ett av mange sett vi har laget for voksne som setter pris på god design. Det er også en perfekt gave for alle som elsker Friends og samler på effekter fra serien.

 • Bygg og vis fram en troverdig LEGO® kopi av Joey og Chandlers leilighet og leiligheten til Monica og Rachel, pluss gangen mellom dem, med dette LEGO settet inspirert av TV-serien Friends.
 • LEGO® Leilighetene i Friends-serien (10292) er et byggesett for voksne. Det er stappfullt av autentiske detaljer og referanser fra populære episoder, til stor glede for alle som elsker Friends.
 • Sju minifigurer og masse herlig tilbehør gjenskaper minneverdige øyeblikk fra seriens historie, og får modellen til å ta seg skikkelig godt ut.
 • Settet gir voksne en fin og avslappende byggeopplevelse og er en flott hyllest til TV-serien. Det er også en super gave for alle som samler på Friends-effekter.
 • Modellen er 10 cm høy, 64 cm bred og 31 cm dyp. Er det trangt om plassen, kan teppene tas ut brukes som minimodeller.
 • Ser du hvilke ikoniske øyeblikk vi har gjenskapt i settet? Som da ostekaken gikk i gulvet, Ross ble angrepet av en katt på balkongen, eller da Joey satte fast hodet i en kalkun?
 • Autentiske møbler og interiør drar deg rett inn i Friends-universet. Her finner du Joey og Chandlers hvilestoler, Monicas grønne sofa, for ikke å snakke om Gladys, det nifse maleriet til Phoebe.
 • Settet LEGO® Leilighetene i Friends-serien inngår i en serie med kreative byggesett for voksne byggefans som setter pris på slående design, komplekse detaljer og elegant arkitektur.
 • LEGO® byggeklosser er laget av materialer av høy kvalitet. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært siden 1958.
 • Hos LEGO® kommer sikkerhet og kvalitet alltid først. Alle deler testes grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er vakker.

Detaljer:

 • Antall klosser: 2048
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell10292
EAN5702016914306
MerkeLEGO
Gjenskap Thanksgiving-scenen fra Friends der Monica danser med kalkunen på hode Gjenskap Thanksgiving-scenen fra Friends der Monica danser med kalkunen på hode

Thanksgiving-kalkun

Gjenskap episoden der Monica danser med kalkunen!

Lag den gigantiske peke-enheten med LEGO® Icons og andre hysteriske øyeblikk med vennegjengen Lag den gigantiske peke-enheten med LEGO® Icons og andre hysteriske øyeblikk med vennegjengen

Den store pirkepinnen

Gjenlev hysteriske øyeblikk med gjengen.

Får Monica eller Rachel beholde Phoebe Buffay sitt Gladys-bilde? Får Monica eller Rachel beholde Phoebe Buffay sitt Gladys-bilde?

Ei en Phoebe Buffay-original

Vil Monica eller Rachel få beholde Gladys-bilde?

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.