Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ideas 21320 Dinosaurfossiler

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 737,-
På lager
SKU
01202-149
   

Med det fantastiske settet LEGO® Ideas Dinosaurfossiler kan du dra millioner av år tilbake i tiden, til da dinosaurene streifet fritt omkring på jorden. Lær mer om dinosaurer mens du bygger 1:32-skalamodeller av skjelettene etter Tyrannosaurus rex, Triceratops og Pteranodon. Ikoniske T. rex kunne bli opptil 13 meter lang og nå et toppfart på inntil 20 km/t, mens Triceratops med sitt gjenkjennelige trehornede ansikt kunne veie så mye som 5–8 tonn og flygeøglen Pteranodon kunne ha et vingespenn på over 5 meter! Alle de tre LEGO klossebygde skjelettene er bevegelige. Plasser dem i skumle positurer på utstillingssokkelen for å stille dem ut på ditt eget naturhistoriske museum. Dette er det perfekte samlersettet for dinosaurinteresserte. Det inneholder også et sapiens-minifigurskjelett på utstillingssokkel samt en minifigur av en paleontolog med gøyalt tilbehør – perfekt for kreativt rollespill.

Lær mer om livet på jorden for millioner av år siden, og bygg et ekte blikkfang med LEGO® Ideas 21320 Dinosaurfossiler – et byggesett for voksne samlere. Settet består av 910 deler og byr på en altoppslukende og kreativ byggeopplevelse for alle som er interessert i zoologi, og vil sette pris på de to detaljerte dinosaurskjelettmodellene (av Tyrannosaurus rex og Triceratops) og skjelettleken av en pterosauren (Pteranodon). Modellene er i 1:32-skala, og kan plasseres i livaktige stillinger på hver sin sokkel. Sett dem ved siden av sapiens-skjelettmodellen så de til sammen danner en museumsutstilling i miniatyr. Settet inneholder også en minifigur av en paleontolog med diverse tilbehør som stimulerer til fantasifull rollespillmoro. Dette arkeologi-lekesettet er en flott gave for voksne som er interessert i dinosaurer. Bygg settet på egen hånd eller sammen med familie og venner som også er interessert i zoologi.

  • Fantastisk detaljert dinosaurfossil-sett som inkluderer byggbare og bevegelige lekemodeller av skjelettene til en Tyrannosaurus rex, Triceratops og Pteranodon i 1:32-skala. Hver modell er utstyrt med sokkel, og settene danner til sammen en LEGO® museumsutstilling i miniatyr.
  • Settet inneholder også en sapiens-skjelettmodell med sokkel og en minifigur av en paleontolog med byggbar kasse samt tilbehør som dinosauregg, knokkel, hatt og bok for kreativt rollespill.
  • Dette LEGO® Ideas dinosaursettet for samlere inneholder 910 deler og byr på en altoppslukende og tilfredsstillende byggeopplevelse.
  • Har du ikke bygd LEGO® modeller før? Ingen grunn til bekymring. Dette paleontolog-byggesettet inneholder et hefte med enkle byggeinstruksjoner, fascinerende fakta om Tyrannosaurus rex, Triceratops og Pteranodon samt informasjon om entusiasten og LEGO designeren som har laget settet.
  • Dette er det perfekte leke- og byggesettet for LEGO® byggere fra 16 år og oppover, som er interessert i zoologi og dinosaurer.
  • Lekemodellene av pterosaur- og dinosaurskjelettene er fantastiske blikkfang.

Detaljer:

  • Mål: T. rex-skjelettmodellen er den største av de tre modellene og er over 20 cm høy og 40 cm lang.
  • Antall klosser: 910
  • Alder: fra 16 år
Produktdetaljer
Modell21320
EAN5702016615586
MerkeLEGO
Alder11, 12, 13+
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.