Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Friends Ideas 21319 Central Perk

Alltid billig!

 • Prismatch
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: kr 732,-
På lager
SKU
10192-18
   

Med det fantastiske samlersettet LEGO® Ideas 21319 CENTRAL PERK kan du feire 25-årsjubileet til den legendariske amerikanske komiserien Friends! Dette LEGO settet gjenskaper kafeen fra TV-serien og er fullt av autentiske detaljer som gjør det til et perfekt sett for Friends-fans. Den velkjente sittekroken, hvor vennene slapper av i en sofa, en lenestol og to stoler, kan tas ut og lekes med.

Settet inneholder også scenen hvor Phoebe sang og spilte gitar (og hvor Ross en gang spilte keyboard, og alle unntatt Phoebe syntes han var skikkelig dårlig). De sju nye LEGO minifigurene av Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey, Phoebe og CENTRAL PERKs evig tålmodige kaféeier Gunther fra september 2019, har flott tilbehør som gjør det mulig å gjenskape seriens mange gøyale kaféscener. Dette er det perfekte gavesettet for venner og familie som elsker TV-serien, og settet gjør seg også svært godt som utstillingsmodell.

 • Dette LEGO® Ideas settet inneholder sju minifigurer fra september 2019: Ross Geller, Rachel Green, Chandler Bing, Monica Geller, Joey Tribbiani, Phoebe Buffay og Gunther.
 • CENTRAL PERK kafésettet inneholder den velkjente sittekroken med sofa, lenestol, to stoler og et bord, diskområde med klossebygd kaffemaskin, kassaapparat, kjekskrukke med to kjeks, menykart og andre realistiske gjenstander, en musikkscene med sofa, ekstra stoler og bord, tre søyleelementer i en grønnfarge fra september 2019, paraplystativ med to paraplyer, vindu med «CENTRAL PERK»-kaféskilt, inngangsdører og to klossebygde lysrigger i TV-studioet med gjennomsiktige lyselementer.
 • Sittekroken hvor seriens stjerner tilbringer det meste av tiden, kan tas ut for lek.
 • Hver minifigur har eiendeler som er inspirert av TV-serien, blant annet Ross' klossebygde keyboard og følgende tilbehørselementer: Rachels brett og kaffekopp, Monicas muffins, Joeys pizzaeske, pizzabit og «manbag», Chandlers bærbare pc, Phoebes gitar og Gunthers kost.
 • Andre tilbehørselementer inkluderer avis, 15 kaffekopper og et «Reservert»-skilt samt tre vaser og byggbare blomster.
 • Denne Friends memorabilia-byggeleken fra LEGO® Ideas inneholder 1079 deler.
 • LEGO® Ideas settet inneholder også et hefte med byggeinstruksjoner og informasjon om entusiasten og LEGO designeren som har laget settet.
 • Bygg og still ut denne Friends-byggeleken for samlere, eller gjenskap favorittscenene dine fra den amerikanske komiserien.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1070
 • Mål: Dette Friends gavesettet er over 11 cm høyt, 29 cm bredt og 22 cm dypt og er et blikkfang som vil pynte opp ethvert rom.
 • Alder: fra 16 år
Mer informasjon
Model21319
EAN5702016603842
MerkeLEGO
Alder12, 13+

Besøk vår LEGO-shop!

Besøk vår LEGO-shop!

LEGO Ideas Central Perk

I sofaen med venner

Det ikoniske sofahjørnet er uttakbart for å kunne lekes med.

Scene for opptredner

Lev deg inn i gitarspillingen til Phoebe!

Ved disken

Se for deg å bestille en kaffe og kake fra Gunther!

Studiolys

Få følelsen av å være på settet med stjernene.

Central Perk vinduet

Fansen setter pris på alle de autentiske detaljene.

Friends-rollespill

Spill alle de klassiske scenene med minifugrene som følger med.

LEGO Ideas Central Perk
LEGO Ideas Central Perk Minifigures
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.