Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ideas 21321 Internasjonal romstasjon

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 861,-
På lager
SKU
04202-37
   

Gled deg til mange timer med egentid, hvor du kan drømme deg bort i rollen som astronaut og bygge den flotte modellen LEGO® Ideas Internasjonal romstasjon. Gjenskap noe av utstyret på den virkelige romstasjonen, inkludert den bevegelige robotarmen Canadarm2 og to roterende ledd som er forbundet med åtte regulerbare solcellepaneler. Når du er ferdig med å bygge romstasjonen, kan du plassere den på sokkelen og vise den fram sammen med astronaut-mikrofigurene, miniromfergen og lasteromskip. Kosmisk moro!

Bygg og still ut den spektakulære modellen LEGO® Ideas Internasjonal romstasjon (21321). Settet består av 864 deler og er fullt av autentiske ISS-detaljer, inkludert en bevegelig Canadarm2-robotarm og to roterende ledd forbundet med åtte regulerbare «solcellepaneler». Dette er den perfekte gaven til romfartsentusiaster, voksne LEGO fans og andre erfarne modellbyggere. Et fantastisk blikkfang Denne spektakulære LEGO romskipmodellen inkluderer en utstillingssokkel, en byggbar NASA-romferge i miniatyr, tre lasteromskip i miniatyr samt to astronautmikrofigurer og utgjør til sammen et slående blikkfang. Det følger med illustrerte instruksjoner samt et 148-siders hefte med fascinerende fakta og informasjon om LEGO entusiasten som har laget settet, samt LEGO designeren. Kreative ideer! Det er LEGO entusiaster som står bak det utrolig varierte utvalget av LEGO Ideas sett, som alle er stemt fram av LEGO fans. Settene er enten inspirert av virkeligheten, actionhelter, ikoniske filmer, populære TV-serien eller tar utgangspunkt i originale ideer. Her finnes det noe for alle aldre.

 • Sett byggeferdighetene dine på prøve med utstillingsmodellen LEGO® Ideas Internasjonal romstasjon (21321). Settet inkluderer en bevegelig Canadarm2-robotarm, to roterende ledd forbundet med åtte regulerbare «solcellepaneler» og flere andre autentiske detaljer.
 • ISS-modellen inkluderer en utstillingssokkel, to astronautmikrofigurer, en klossebygd NASA-romferge i miniatyr og tre lasteromskip i miniatyr. Modellen tar seg flott ut og minner om barndommens LEGO® prosjekter.
 •  Settet inkluderer et 148-siders hefte med fascinerende fakta om den internasjonale romstasjonen, LEGO entusiasten som har laget romfartssettet, og om LEGO® designeren. Det er en hyllest til LEGO Ideas temaet som fyller 10 år i år.
 • Modellen består av 864 deler og er perfekt som gave til deg selv, og som bursdagsgave og julegave til romfartsentusiaster, LEGO fans over 16 år og alle andre erfarne LEGO® byggere. Opplev timevis med kreativ byggemoro alene eller sammen med venner.
 • Dette ISS-lekebyggesettet (International Space Station) for voksne er over 20 cm høyt, 31 cm langt og 49 cm bredt. Dette er en vakker utstillingsmodell som garantert vekker oppsikt.
 • Byggesettet er batteriløst og byr på en engasjerende, gøyal og avstressende byggeopplevelse. Slapp derfor av og nyt litt alenetid mens du bygger denne fabelaktige utstillingsmodellen!
 • Vurderer du å kjøpe dette byggesettet til en som ikke har bygget LEGO® sett før? Ikke noe problem! Settet inkluderer trinnvise byggeinstruksjoner som gjør at alle kan mestre denne utfordrende modellen uten problemer.
 • LEGO® Ideas sett er laget av LEGO fans og stemmes fram av LEGO fans. Både voksne og barn kan glede seg over et utrolig variert utvalg av byggbare leker, som de kan samle på, vise fram og leke med.
 • LEGO® byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. Du kan derfor være trygg på at klossene er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO® klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at dette LEGO Ideas byggesettet for voksne oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 864
 • Alder: fra 16 år
Produktdetaljer
Modell21321
EAN5702016719062
MerkeLEGO

LEGO Ideas 21321 Internasjonal romstasjon

Et spennende byggesett

Bygg alene eller med en venn.

LEGO Ideas 21321 Internasjonal romstasjon med kule ISS-detaljer

Autentiske detaljer

Oppdag alle de kule ISS-detaljene.

Roter og skift vinkel på justerbare solcellepaneler på den Internasjonale romstasjon fra LEGO Ideas

Justerbare solcellepaneler

Roter og skift vinkel på panelene.

LEGO Ideas Internasjonal romstasjon med en bevegelig Canadarm2-robotarm

Posable Canadarm2

Akkurat som i virkeligheten!

LEGO Ideas 21321 Internasjonal romstasjon med NASA romferge

Mini-romferge

Se for deg fergens landing på romstasjonen.

LEGO Ideas 21321 International space station and NASA Space shuttle

Stjernens midtpunkt

Denne store utstillingsmodellen vekker oppsikt!

LEGO International Space Station
LEGO International Space Station
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.