Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ideas 21325 Middelaldersmed

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 744,-
På lager
SKU
04212-21
   

Ta en pause fra vårt moderne liv for å bygge den fabelaktige utstillingsmodellen LEGO® Ideas Middelaldersmed (21325) med over 2000 LEGO byggeklosser.

Den tre etasjer høye middelalderbygningen er full av arkitektonisk riktige detaljer som er omsorgsfullt gjenskapt ved hjelp av LEGO elementer. Taket og de to øverste etasjene kan løftes av for å gi tilgang til et fullt møblert soverom og kjøkken samt et verksted som er fullt av utstyr du ville forvente å se i en ekte middelaldersmie. Inkluderer andre funksjoner som glødende grue med LEGO lyskloss samt en hage med byggbare modeller av et epletre og en brønn.

Minifigurer og mer

Settet inneholder fire minifigurer: en smed, en bueskytter og to Black Falcon-riddere med fire sverd, tre skjold og en hellebard, samt en bevegelig hestefigur med byggbar vogn og figurer av en hund og en løvfrosk.

Stilig gave

Del av en serie med inspirerende LEGO sett designet for å gi voksne en avstressende og kreativ opplevelse. Flott gave til deg selv, LEGO fans eller hobbybyggeren i ditt liv.

 • Med LEGO® Ideas Middelaldersmed (21325) kan du ta en pause fra vår moderne tidsalder og bygge en detaljert og stemningsskapende utstillingsmodell av en smie fra middelalderen.
 • Inneholder fire minifigurer: smed, bueskytter og to Black Falcon-riddere med fire sverd, tre skjold og en hellebard. Inneholder også en bevegelig hestefigur med byggbar vogn og figurer av en hund og en løvfrosk.
 • Denne tre etasjer høye bygningen har avtakbart tak, og de to øverste etasjene kan også tas av for å gi enkel tilgang til fullt innredede soverom, kjøkken og smie. I hagen er det en epletremodell og brønn.
 • Smien er full av tilbehørselementer som verktøy, kull og rustninger. Pump blåsebelgen for å tenne LEGO® lysklossen så smedens grue gløder.
 • Den imponerende modellen er 27 cm høy, 32 cm bred og 21 cm dyp og kan fotograferes og deles med andre. En flott gave til deg selv eller andre LEGO® fans og hobbybyggere.
 • LR41-batteri følger med til LEGO® lysklossen i dette byggesettet for voksne.
 • Denne samlermodellen består av 2164 deler og inkluderer et illustrert informasjonshefte om settets fan-designer og LEGO® designere, samt enkle instruksjoner som gjør at selv ferske LEGO byggere lykkes.
 • Dette LEGO® Ideas byggesettet for voksne er en del av en serie med inspirerende modellsett som er utviklet for kresne modellbyggere som liker å fordype seg i hobbyprosjekter på fritiden.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og sitter godt sammen.
 • For å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på praktisk talt alle mulige måter.

Detaljer:

 • Antall klosser: 2164
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell21325
EAN5702016911985
MerkeLEGO
LEGO Ideas 21325 Middelaldersmed - LEGO for Adults

Avslør de autentiske detaljene

Se for deg hvordan livet var i Middelalderen mens du bygger.

LEGO Ideas 21325 Middelaldersmed - fullt utstyrt middelaldersmie

Fullt utstyrt verksted

Masse detaljer du har sett fra en ekte smie fra Middelalderen.

LEGO Ideas 21325 Middelaldersmed med fire minifigurer smed, bueskytter og to Black Falcon-riddere

Gjør scenene levende

Smed, bueskytter og 2 Black Falcon riddere som minifigurer.

LEGO Ideas 21325 Middelaldersmed med LEGO lyskloss

Sjarmerende kjøkken

Inkluderer en ovn å bygge selv, stoler, bord og mat-elementer.

LEGO Ideas 21325 Middelaldersmed - en samlermodell med 2164 deler

Glødende kull

Trykk på belgen for å aktivere det glødende kullet!

LEGO Ideas 21325 Middelaldersmed - tre etasjers høy bygning

Enkelt å utforske

Taket og andre etsaje kan enkelt løftes av for å utforske alle de spennende detaljene i huset.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.