Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO Ideas 21326 Disney Ole Brumm

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 998,-
På lager
SKU
06212-2
   

LEGO® Ideas 21326 Disney Ole Brumm inneholder Disneys Ole Brumm og en nydelig LEGO klossemodell av Brumms hus under et stort eiketre i Hundremeterskogen. Settet vekker gode barndomsminner og er like gøyalt å bygge alene som sammen med familien. Baksiden av huset kan åpnes, slik at de autentiske detaljene kommer til syne, inkludert Brumms byggbare lenestol, Brumms veggur, Pinneleken-pinner, honningkrukke-elementer og mye mer. Du kan også få bier til å «fly» rundt bikubene i grenene på treet – akkurat som i fortellingene.

Populære figurer

Modellen inneholder minifigurer av Disneys Ole Brumm, Nasse Nøff, Tigergutt og Petter Sprett samt en LEGO figur av Tussi. Alle har sitt eget tilbehør, Ole Brumm har for eksempel en rød ballong som kan brukes for å gjenskape velkjente scener.

En spesiell gave

Settet er en del av en serie med førsteklasses LEGO byggesett for voksne, og det passer perfekt som gave til deg selv, alle som liker Disneys Ole Brumm, LEGO fans og hobbybyggere.

 • Med dette LEGO® Ideas utstillingssettet (2132) som inneholder Disneys Ole Brumm og Brumms hus i Hundremeterskogen, kan du og familien ha en koselig byggestund sammen og gjenoppleve barndomsminner.
 • Inneholder figurer av Ole Brumm, Nasse Nøff, Tigergutt og Petter Sprett samt en LEGO® figur av Tussi, alle med ikonisk tilbehør som en byggbar versjon av Ole Brumms røde ballong.
 • Baksiden av huset kan åpnes så du får tilgang til interiøret, som inkluderer en byggbar lenestol, Brumms veggur, en Ole Brumm-bok, honningkrukker og Pinnelek-pinner.
 • Plasser Ole Brumm på trestokken ved det byggbare bålet. Etterpå kan du hjelpe ham å «sveve» opp med ballongen for å se på biene som «summer» omkring to bikuber i treet.
 • Utstillingsmodellen er perfekt som bursdags- og høytidsgave til LEGO® fans, hobbybyggere og alle som liker Ole Brumm. Den er 24 cm høy, 18 cm bred og 22 cm dyp.
 • Bygg alene, eller del interessen for LEGO® bygging og Ole Brumm med familien din – og etterpå kan du knipse bilder av den sjarmerende byggemodellen og dele dem med andre.
 • Settet btår av 1265 deler og inkluderer et illustrert informasjonshefte om settets fan-designer og LEGO® designere, samt enkle instruksjoner som gjør at selv ferske LEGO byggere opplever mestring.
 • Dette LEGO® Ideas Disney settet for voksne er en del av en serie med unike LEGO Ideas modeller som alle er skapt av fandesignere, stemt fram av tusenvis av LEGO fans og satt i produksjon av LEGO konsernet.
 • Helt siden 1958 har LEGO® komponenter oppfylt strenge bransjestandarder, noe som gjør at de sitter godt sammen og gir solide modeller.
 • LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres grundig for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1265
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell21326
EAN5702016915648
MerkeLEGO
LEGO Ideas Brumms hus under et stort eiketre i Hundremeterskogen

Mr. Sanders skilt

Akkurat som i historiene er skiltet plassert over døra.

LEGO Ideas 21326 Winnie the Pooh

Se de autentiske detaljene

Huset kan åpnes for å enkelt komme til alle rom og søte interiørdetaljer.

LEGO Ideas 21326 Disney Ole Brumm - LEGO byggesett for voksne

Svermende bier

Gjenskap følelsen av bier som svermer rundt bikuben sin.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.