Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ideas 92177 Flaskeskip

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 745,-
På lager
SKU
09202-119
   

Bygg og vis fram modellen LEGO® Ideas Flaskeskip, som inkluderer en klossebygd flaske med byggbar kork, et detaljert skip og en utstillingssokkel med navneplate og kompass med nål som snurrer.

Gi deg i kast med en god, gammel maritim tradisjon, og bygg modellen LEGO® Ideas 92177 Flaskeskip. Det utrolig detaljerte skipet har kapteinslugar, kanoner, master, utkikkstønne og trykte seil-elementer. Plasser skipet inni den klossebygde LEGO flasken med byggbar kork, vokssegl-element og vann-elementer, og still det ut på sokkelen som er utstyrt med «Leviathan»-navneskilt, innebygd «kompass» (fungerer ikke) med kompassrose, snurrende nål og globuselementer. Byggeleken inkluderer også et hefte om fandesigneren og LEGO designerne som står bak dette nydelige, nostalgiske settet.

  • Inkluderer en klossebygd LEGO flaske med flaggskipet Leviathan samt en utstillingssokkel med navneplate over blå «vannklosser»
  • Skipet har hevet akterstavn, kapteinslugar og diverse flagg- og bannerelementer
  • Tre master har utkikkstønne og seil med trykk av et havmonster med dragehode og en kropp med blekkspruttentakler
  • Leviathan har kanoner som stikker ut av kanonporter langs sidene på skipet
  • Flasken har en byggbar kork med rødt vokssegl med initialene til Tiago Catarino samt gjennomsiktige eller teksturerte klosser i ulike former
  • Utstillingssokkelen har et innebygd «kompass» med detaljert kompassrose og snurrende, gullfarget nål og to globuselementer
  • Inneholder et hefte med byggeinstruksjoner og informasjon om settets fandesigner LEGO designere

Detaljer:

  • Antall klosser: 953
  • Alder: fra 12 år
Produktdetaljer
Modell92177
EAN5702016956344
MerkeLEGO

Se detaljene!

Drøm deg bort med de spesielle detaljene i dette kunstverket!

Byggbar flaske og kork

Gjenskap detaljene fra en ekte flaske med LEGO!

Autentisk preg

Basen inkluderer en navneplate og et dekorativt kompass (fungerer ikke).

LEGO Ideas Ship in a Bottle
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.