Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Jurassic World 75932 Velociraptorjakt i Jurassic Park

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 446,-
På lager
SKU
01192-243
   

Gjenskap en klassisk scene fra den originale Jurassic Park-filmen med dette morsomme LEGO Jurassic Park 75932 Velociraptorjakt i Jurassic World byggesettet, som feirer 25 årsjubileet for den opprinnelige filmen.

Åpne kjøkkenskapet for å skjule Lex og Tim fra den velkjente Velocioraptoren, bruk funksjonen for å låse døren slik at du holder dinosaurene ute av kontrollrommet. Hysj ... en velociraptor lusker omkring utenfor kontrollrommet! Pass på så den sleipe dinosauren ikke får øye på deg. Gjem deg sammen med Alan Grant, Ellie Sattler, Lex Murphy og Tim Murphy på kjøkkenet for å lure velociraptoren. Løp deretter til kontrollrommet for å starte sikkerhetssystemet på nytt og låse døren. Der er du i sikkerhet helt til dinosauren knuser vinduet!

Inneholder

  • 4 minifigurer: Alan Grant, Ellie Sattler, Lex og Tim Murphy, i tillegg til en Velociraptor dinosaurfigur
  • Tilbehør som: 8 dinosaur-embryoer, walkie-talki, paraply, skiftenøkkel

Detaljer:

  • Mål: 8 x 29 x 21 cm
  • Antall klosser: 360
  • Alder: fra 6 år 
Produktdetaljer
Modell75932
EAN5702016110272
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.