Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Jurassic World 76940 T. rex fossilutstilling

-17%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

17%
Kampanjepris 247,- 297,- Du sparer: 50,-
Utsolgt
SKU
08212-8

Barn kan lære om dinosaurer mens de bygger sin egen T. rex fossilutstilling (76940). Et flott LEGO® Jurassic World gavesett til dinosaurinteresserte barn som fortjener en oppmerksomhet. Lekesettet inneholder en byggbar og bevegelig T. rex-skjelettmodell med utstillingssokkel, en figur av en Triceratops-unge, tavle og pekestokk.

Kreativ lek

Settet inneholder minifigurer av to populære karakterer fra Jurassic World – Owen Grady og Darius (fra Jurassic World Camp Cretaceous) – som inspirerer barn til spennende paleontolog-rollespill, hvor de lager sine egne, spennende historier. Med enkle, illustrerte instruksjoner kan også yngre LEGO fans bygge selvstendig og oppleve god mestringsfølelse.

Dinosaurmoro!

LEGO Jurassic World produktserien inneholder byggesett for alle aldre og inkluderer støpte, byggbare dinosaurfigurer, minifigurer, imponerende bygninger og kule kjøretøy, som kan lekes med og stilles ut.

 • Barn kan bygge en T. rex fossilutstilling og ta på seg rollen som paleontologer med dette gøyale LEGO® Jurassic World lekesettet (76940), som inkluderer en byggbar T. rex-skjelettmodell.
 • Inneholder minifigurer av Darius og Owen Grady, en figur av en Triceratops-unge, en byggbar tavle samt tilbehør som pekestokk, dinosauregg, tannfossil og et blad.
 • T. rex-skjelettet er bevegelig, og barn kan leke med det akkurat som de leker med vanlige LEGO® dinosaurfigurer. Det følger med en sokkel som skjelettet kan plasseres på for utstilling.
 • Lekesettet er inspirert av Jurassic World Camp Cretaceous og andre Jurassic World-historier og passer perfekt som bursdags-, jule- og overraskelsesgave til dinosaurinteresserte barn fra sju år og oppover.
 • T. rex-skjelettet med sokkel er 13 cm høyt, 29 cm langt og 9 cm bredt. I kombinasjon med andre modeller og minifigurer byr settet på gøyal lek hver eneste dag.
 • Settet består av 198 deler og er perfekt for små LEGO® fans som er klar for en litt mer utfordrende byggeopplevelse. Settet inkluderer en illustrert, trinnvis veiledning som gjør modellen lett å bygge selv for nybegynnere.
 • Med LEGO® Jurassic World byggesettene kan barn (og voksne fans) gjenskape scener fra animasjonsseriene og filmene, finne på egne dinosaureventyr eller bygge og vise fram de flotte samlermodellene.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gir klosser som sitter godt sammen og danner solide modeller.
 • For å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de grundig.

Detaljer:

 • Antall klosser: 198
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell76940
EAN5702017079738
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.