Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Jurassic World 76941 Jakten på Carnotaurus

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 592,-
Utsolgt
SKU
08212-9

Med lekesettet LEGO® Jurassic World Jakten på Carnotaurus (76941) får barn timevis med kreativ moro. Settet inkluderer en bevegelig Carnotaurus-figur, byggbart helikopter og pickup. Helikopterleken har en minifigurcockpit, rotorer som går rundt, og knotteskyter som inspirerer til actionfylt lek. Alle tre minifigurene av populære Jurassic World-karakterer får plass i pickupen, som har lasteplan og førerhus med avtakbart tak for enkel atkomst.

Flott gaveidé

En superflott gave til barn som liker dinosaurer. Settet inkluderer brukervennlige, illustrerte instruksjoner som gjør at små LEGO fans kan bygge alene og ha glede av hele opplevelsen.

Dinosaur-action

LEGO Jurassic World produktserien inneholder byggesett for alle aldre og inkluderer støpte, byggbare dinosaurfigurer, populære karakterer fra animasjonsseriene og filmene, kule kjøretøy og mye mer for lek og utstilling.

 • Barn kan iscenesette en spennende dinosaurjakt på Carnotaurus med dette gøyale LEGO® Jurassic World lekesettet (76941), som inneholder byggbare modeller av et helikopter og en pickup.
 • Inneholder tre minifigurer: Kenji, Sammy og Owen Grady. Inneholder også en bevegelig lekefigur av en Carnotaurus og en elektrosjokkpistol for actionfylt lek.
 • Lekehelikopteret har en minifigurcockpit som kan åpnes, rotorer som går rundt, og en knotteskyter. Pickupen har plass til alle tre minifigurene, et førerhus med tak som kan tas av, og et lasteplan.
 • Lekesettet er inspirert av Jurassic World Camp Cretaceous og andre Jurassic World-historier og passer perfekt som bursdags-, jule- og overraskelsespresang til dinosaurinteresserte barn fra sju år og oppover.
 • Helikopteret er 7 cm høyt, 20 cm langt og 6 cm bredt. I kombinasjon med pickupen, dinosaurfiguren og minifigurene inspirerer helikopteret til lek og moro hver eneste dag.
 • Dette 240-deler store settet inneholder illustrerte, trinnvise instruksjoner som gir dinosaurinteresserte barn som ikke er vant til LEGO® klosser, en god byggeopplevelse.
 • Med LEGO® Jurassic World byggemodellene kan barn (og voksne fans) gjenskape scener fra animasjonsseriene og filmene, finne på egne dinosaureventyr eller bygge og vise fram de flotte samlermodellene.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, og det sikrer at de er kompatible og alltid sitter godt sammen.
 • For å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på grundigste vis.

Detaljer:

 • Antall klosser: 240
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell76941
EAN5702017079745
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.