Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Jurassic World 76942 Baryonyx’ båtflukt

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 977,-
På lager
SKU
08212-10
   

Nå kan barn oppleve actionfylt LEGO® Jurassic World lek til vanns med settet Baryonyx’ båtflukt (76942). Dette er det første LEGO Jurassic World settet som inneholder båter, hvorav den ene er en klossebygd båt som kan flyte med den bevegelige Baryonyx-dinosaurfiguren om bord. Båten har dinosaurbur, roterende lyskaster og et førerhus som kan tas av for atkomst til lasterommet.

Kreativ bygging og lek

Dette settet er flott som gave til barn som vil ha de nyeste lekene. Settet inkluderer også en dinosaurunge, to lekefisker, fire LEGO minifigurer og masse tilbehørselementer som bedøvelse, elektrosjokkpistol, dinosauregg, redningsvester og mer for fantasifull lek. Trinnvise instruksjoner følger med, slik at selv LEGO nybegynnere får en gøyal byggeopplevelse.

En verden full av dinosaurlek

LEGO Jurassic World produktserien inneholder kvalitetssett for alle aldersgrupper og inkluderer støpte, byggbare dinosaurfigurer, minifigurer, imponerende bygninger og kule kjøretøy, som kan lekes med og stilles ut.

 • Barn kan rollespille en spennende Baryonyx’ båtflukt med dette kule LEGO® Jurassic World lekesettet (76942), som inneholder en tøff, byggbar båt som kan flyte selv med en dinosaur om bord!
 • Inneholder fire minifigurer: Darius, Yaz, Owen Grady og en vakt. Settet inneholder også en bevegelig Baryonyx, en dinosaurunge og to lekefisker samt tilbehørselementer som bedøvelse, elektrosjokkpistol og to dinosauregg.
 • Båten har førerhus som kan tas av for enkel atkomst til lasterommet, et dinosaurbur og en roterende lyskaster. Settet inneholder også en liten speedbåt som flyter.
 • Dette kvalitetssettet er inspirert av Jurassic World Camp Cretaceous og andre Jurassic World-historier og passer perfekt som jule-, bursdags- eller overraskelsespresang til barn fra åtte år og oppover.
 • Den store, flytende båten er 14 cm høy, 40 cm lang og 13 cm bred. Dette er det første LEGO® Jurassic World settet som inneholder båter!
 • Er det dinosaurinteresserte barnet ditt lite vant til å bygge med LEGO® klosser? Det gjør ingenting. Dette 308 deler store settet inkluderer nemlig en illustrert, trinnvis veiledning som gjør at selv nybegynnere klarer brasene.
 • Med LEGO® Jurassic World byggemodellene kan barn (og voksne fans) gjenoppleve scener fra animasjonsseriene og filmene, finne på egne historier eller bygge og vise fram de tøffe modellene.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, og det gir klosser som sitter godt sammen og danner solide modeller.
 • For å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på alle tenkelige måter.

Detaljer:

 • Antall klosser: 308
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell76942
EAN5702017079752
MerkeLEGO
Transporter Baryonyx i buret på dekk Transporter Baryonyx i buret på dekk

Transporter dinosauren

Sikre den posérbare Baryonyx-figuren i buret på dekk.

Åpne taket til kontrollrommet for å se detaljene Åpne taket til kontrollrommet for å se detaljene

Kontrollrom

Løft av taket for å se det detaljerte interiøret.

Kontrollrommet er avtagbart for tilgang til lasterommet Kontrollrommet er avtagbart for tilgang til lasterommet

Oppbevar dyrebar gods

Kontrollrommet er avtagbart for enkel tilgangtil lasterommet.

Båten måler 40 cm i lengden og utgjør en imponerende modell Båten måler 40 cm i lengden og utgjør en imponerende modell

Imponerende modell

Båten måler rundt 40 cm i lengden.

Med speedbåt til å frakte dinosauregg Med speedbåt til å frakte dinosauregg

Speedbåt

Ideell for levering av dinosauregg til hovedskipet.

Mate dinosauren fisk ved hjelp av matestangen Mate dinosauren fisk ved hjelp av matestangen

Matetid

2 fiskefigurer og en stang til å mate Baryonyx.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.