Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Jurassic World 76947 Quetzalcoatlus-flyangrep

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 444,-
På lager
SKU
03227-71
   

Gjenopplev spennende flyscener fra filmen Jurassic World Dominion med lekesettet Quetzalcoatlus-flyangrep (76947). Settet passer for dinosaurinteresserte barn fra sju år og oppover og inkluderer et fly med plass til tre minifigurer i cockpiten, propeller som går rundt, lasterom som kan åpnes og motorer som er konstruert for å falle av når den bevegelige quetzalcoatlus-figuren går til angrep (motorene er lette å sette på igjen).

Actionfylt rollelek

Settet inkluderer trinnvise byggeinstruksjoner og minifigurer av Owen Grady, Claire Dearing og Kayla Watts samt tilbehør som en byggbar brannslokker, en lommelykt og en skiftenøkkel, som inspirerer barn til å finne på fantasifulle fortellinger.

Grenseløs moro

LEGO® Jurassic World produktserien inneholder flotte gaveideer til barn og fans i alle aldre og inkluderer støpte, byggbare dinosaurfigurer, minifigurer og kule kjøretøy til lek og utstilling. Se etter settet Motorsykkeljakt på Atrociraptor (76945), med Owens motorsykkel som får plass i flyet i dette settet.

 • Dinosaur-lekesett – gi barns fantasi luft under vingene med settet Quetzalcoatlus-flyangrep (76947) som inkluderer et byggbart fly og en quetzalcoatlus-figur fra filmen Jurassic World Dominion.
 • Tre minifigurer og en pterosaur-figur – samt minifigurer av Owen Grady, Claire Dearing og Kayla Watts. Quetzalcoatlus er 29 cm bred og har bevegelige vinger og et nebb den hakker med.
 • Fly laget for actionfylt lek – cockpiten har plass til tre minifigurer, propeller som går rundt, lasterom som kan åpnes, og motorer som er konstruert for å falle av under angrep, og som er lette å sette på igjen.
 • Gaveidé til barn fra sju år og oppover – settet er en gøyal bursdags-, jule eller overraskelsesgave til barn som elsker dinosaurer og fly.
 • Plass til Owens Gradys motorsykkel – flyet er 9 cm høyt, 22 cm langt og 30 cm bredt, og Owens motorsykkel fra 76945-settet får plass i flyets lasterom.
 • Enkle byggeinstruksjoner – har ikke barnet ditt bygd med LEGO® klosser før? Det gjør ingenting. Dette 293deler store settet inkluderer nemlig trinnvise, illustrerte instruksjoner som lar barn bygge på egen hånd og føle god mestring.
 • LEGO® Jurassic World produktserien – inkluderer sett for fans i alle aldre, enten de vil gjenskape berømte scener, rollespille fortellinger de finner på selv, eller bygge og stille ut samlermodellene.
 • Kvalitetsgaranti – LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og sitter godt sammen.
 • Med sikkerheten i høysetet– for å sørge for at LEGO® komponenter oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på praktisk talt alle tenkelige måter.

Detaljer:

 • Antall klosser: 306
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell76947
EAN5702016913538
MerkeLEGO
Lego 76947 jurassic world lekefly i byggeklosser med lett avtagelig motor Lego 76947 jurassic world lekefly i byggeklosser med lett avtagelig motor

Flyleke bygget for spenning

Motorene er enkle å ta av under angrep og feste igjen.

Lego Jurassic World byggesett med 3 minifigurer - Owen Grady, Claire Dearing og Kayla Watts Lego Jurassic World byggesett med 3 minifigurer - Owen Grady, Claire Dearing og Kayla Watts

3 minifigurer til rollelek

Owen Grady, Claire Dearing og Kayla Watts.

Alle figurene får plass ombord i flyet fra Lego Jurassic World - pass dere for Quetzalcoatlus Alle figurene får plass ombord i flyet fra Lego Jurassic World - pass dere for Quetzalcoatlus

Alle ombord

Det er rom i førerhuset til alle 3 minifigurene.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.