Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Mickey and Friends 10773 Isbaren til Minni Mus

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 195,-
Få igjen på lager
SKU
05212-49
   

Styrk barns byggeferdigheter med settet LEGO® Disney Mikke og venner 10773 Isbaren til Minni Mus. Settet passer for barn fra fire år og byr på lekeaktiviteter som styrker barnas konsentrasjonsevne, tilpasningsevne og problemløsingsferdigheter.

Byggingen og leken kommer raskt i gang

LEGO 4+ isbaren har mange elementer som gir barn en flott lekeopplevelse. Settet inkluderer en startkloss som får fart på byggingen, og leken kommer raskt i gang med poser som inneholder klossene til en komplett modell!

Moro for hele familien

4+-sett er perfekte for voksne og barn som ønsker å bygge og leke sammen. Dette settet inkluderer enkle bildeinstruksjoner for barn som ennå ikke har lært å lese. Det inkluderer også Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Her kan barn få full oversikt over byggeprosessen, og de kan lagre fremdriften sin, slik at de kan ta en pause og deretter fortsette byggingen når de selv vil. Introduser barn for ekte byggemoro med dette flotte vennelekesettet. Inkluderer byggbare modeller av en isbar og en bil samt to minifigurer.

 • Det fantasistimulerende settet LEGO® Disney Isbaren til Minni Mus (10773) lærer barn å drive en isbar ved hjelp av gøyal rollespill-lek som styrker byggeferdighetene deres.
 • Perfekt gave til barn fra fire år og oppover som liker å vise fram nye leker på skolen! Overrask barna med en kul gave som styrker byggeferdigheter og kreativitet og gir timevis med gøyal lek.
 • Settet inkluderer en isbar, en bil med startklossunderstell som får fart på byggingen, minifigurer av Minni Mus og Dolly Duck samt en eksklusiv Mikke-silhuettflis!
 • Dette LEGO® Disney settet er fullt av gøyale detaljer og rollespillinspirerende tilbehør, inkludert en modell med solstol og parasoll samt en byggbar bølge og et surfebrett.
 • Isbaren er 13 cm høy og 8 cm bred og byr på ubegrensede lekemuligheter. Settet kan brukes med andre LEGO® klosser og kan derfor utvides i takt med at barnas byggeferdigheter blir bedre.
 • Gi små byggere en flott opplevelse med enkle bildeinstruksjoner som gjør byggingen enkel også for barn som ikke har lært å lese ennå. Inkluderer også digitale Instructions PLUS med funksjoner for zooming og lagring!
 • 4+-sett gjør det gøy for små barn å lære å bygge. De enkle byggeinstruksjonene styrker barns selvtillit, og lar barn og voksne oppleve gleden ved å bygge og leke sammen.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er enkle for små hender å gripe og bygge med, og slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, testes de på så å si alle tenkelige måter.

Detaljer:

 • Antall klosser: 100
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell10773
EAN5702016913132
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.