Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Mickey and Friends 10776 Mikke og venners brannstasjon med brannbil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 446,-
På lager
SKU
05212-48
   

Styrk barnas byggeferdigheter med LEGO® Disney Mikke og venner 10776 Mikke og venners brannstasjon med brannbil. Dette detaljerte settet passer perfekt for barn fra fire år og gir dem muligheten til å bygge og leke med venner og slokke branner sammen med Disneys Mikke Mus og vennene hans.

Lær å bygge

LEGO 4+ brannstasjonsettet er fullt av spennende elementer og funksjoner samt to startklosser som gir små barn en gøyal lekeopplevelse. Hver pose inneholder klosser til en komplett, lettbygd modell og figur, som sikrer at leken kommer raskt i gang!

Lek for hele familien

4+-sett er perfekte når voksne og barn skal bygge og leke sammen. Dette settet inkluderer enkle bildeinstruksjoner for barn som ennå ikke har lært å lese. Det inkluderer også Instructions PLUS i gratisappen LEGO Building Instructions. Her kan barn få full oversikt over byggeprosessen, og de kan lagre fremdriften sånn at de kan ta en pause og fortsette byggingen når de selv vil. Gi barn en forkjærlighet for byggeleker med dette gøyale settet med brannstasjon, brannbil med hevbar stige, tre minifigurer og en hundefigur.

 • Det gøyale settet LEGO® Disney Mikke og venner Mikke og venners brannstasjon med brannbil (10776) styrker små barns rollespill- og byggeferdigheter mens de slokker branner og hviler seg på brannstasjonen etterpå.
 • En perfekt gave til barn fra fire år og oppover som liker actionfylt lek! Overrask barna med en gave som styrker byggeferdigheter og kreativitet og gir timevis med gøyal lek.
 • Dette flotte settet inkluderer en brannstasjon og brannbil med startklosselementer. Byggingen går raskt, slik at det blir mer tid til lek med tre minifigurer og en hundefigur med gummierte ører og hale!
 • Dette LEGO® Disney settet er fullt av funksjoner og tilbehør, inkludert matskål og bein til Disneys Pluto (som er med for aller første gang i et LEGO sett), samt brannslokkingsutstyr til rollespill.
 • Brannstasjonen er 14 cm høy og 24 cm bred og byr på timevis med lek. Settet kan brukes med andre LEGO® klosser og kan derfor utvides i takt med at barnas byggeferdigheter blir bedre.
 • Gi små byggere en flott opplevelse med enkle bildeinstruksjoner som gjør byggingen enkel også for barn som ikke har lært å lese ennå. Inkluderer også digitale Instructions PLUS med funksjoner for zooming og lagring!
 • 4+-sett gjør det gøy for små barn å lære å bygge. De enkle byggeinstruksjonene styrker barns selvtillit, og lar barn og voksne oppleve gleden ved å bygge og leke sammen.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er enkle for små hender å gripe og bygge med, og slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, testes de på så å si alle tenkelige måter.

Detaljer:

 • Antall klosser: 144
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell10776
EAN5702016913705
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.