Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Minecraft 21156 BigFig Creeper™ og ozelot

Alltid billig!

 • Prismatch
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: kr 144,-
På lager
SKU
02202-55
   

Ekstra store Minecraft™ figurer gir ekstra stor glede! Klarer BigFig Creeper™ å snike seg innpå den snarrådige ozeloten? Eller vil den gule moben skremme vekk det grønne monsteret? Det er opp til deg! Du kan bevege føttene og hodet til Creeper (ikke vær redd, den eksploderer ikke!). Beveg ozelotens hode, ben og hale. Når du er ferdig med å leke, kan du stille ut BigFig Creeper og ozeloten på rommet ditt!

La barna dra på Minecraft™ eventyr i virkeligheten med to byggbare lekefigurer fra det populære videospillet: en BigFig Creeper™ og en ozelot. Denne Minecraft leken byr på timevis med selvstendig lek og er i tillegg en skikkelig tøff Minecraft utstillingsmodell som barna kan ha på rommet sitt! Minecraft Creeper mot ozelot Barn i alderen sju år og oppover kan glede seg over å gjenskape Minecraft oppgjør mellom en Creeper og en ozelot. De flotte byggeklosslekene er lette å sette sammen. Creeper-figuren er autentisk med bevegelige bein og et hode som kan vris fra side til side. Den lynraske, gule ozeloten med prikket pels har hode, bein og hale som kan beveges. Lette å sette i kule positurer – gøyale å leke med og stille ut! Stor moro med Minecraft BigFig gaver LEGO® Minecraft BigFig sett er superkule samlermodeller som giverglade voksne kan gi som superfine jule- og bursdagsgaver til barn. Figurene er designet for kreativ frilek og er ekstra store for ekstra moro. Disse settene setter en helt ny standard for gøyal Minecraft lek!

 • Opplev spenningen ved Minecraft™ i virkelighetens verden. Figurene av en BigFig Creeper™ og en ozelot er basert på figurene i det ikoniske videospillet. Dette er kule samlermodeller som er gøyale å leke med og flotte å stille ut.
 • Den ekstra store og lettbygde Creeper™ figuren og ozelot-figuren gir Minecraft™ spillet en ny og fysisk dimensjon. Bevegelige lemmer gir utallige muligheter for actionfylte positurer og selvstendig lek.
 • Minecraft™ spillere oppdager nye måter å leke med LEGO® Minecraft på, og de kan både gjenskape favorittscener fra spillet og lage fortellinger på egen hånd. Utallige muligheter med BigFig som kan samles, lekes med og stilles ut!
 • Perfekt for Minecraft™ spillere fra sju år og oppover, og alle andre som ønsker å utvide samlingen sin av Minecraft merchandise. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter. Flott som gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger.
 • BigFig Creeper™ er over 10 cm høy og byr på Minecraft™ moro i stor skala. Dra på eventyr med ozeloten (over 5 cm høy), eller spre panikk blant andre LEGO® Minecraft BigFig figurer.
 • Krever ikke batteri. Leken drives framover av barnas fantasi og stimulerer barnas evne til å tenke kritisk og løse problemer. Og siden settet ikke krever batterier, kan leken fortsette så lenge man vil!
 • Enkle og lettfattelige instruksjoner får barna raskt i gang med å bygge og leke. Settet byr på masse Minecraft™ moro, hvor BigFigs figurene kan brukes til å skape spennende eventyr eller flotte utstillinger.
 • Alle LEGO® Minecraft™ BigFig lekene supplerer den digitale Minecraft verdenen med en fysisk lekeverden. LEGO Minecraft settene har autentiske modeller av høy kvalitet og tilfører barnas lekeopplevelse en ny dimensjon!
 • LEGO® leker oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet. I tillegg tester LEGO konsernet klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bøye, ripe og strekke dem, slik at du kan være sikker på at de er trygge for barnet ditt.

Detaljer:

 • Alder: fra 7 år
 • Antall klosser: 184
Mer informasjon
Model21156
EAN5702016618235
MerkeLEGO
Alder7, 8, 9, 10, 11

Besøk vår LEGO-shop!

Besøk vår LEGO-shop!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.