Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Minecraft 21161 Konstruksjonsboks 3.0

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 085,-
Få igjen på lager
SKU
04202-93
   

Finn fram LEGO® Minecraft™ klossene fra konstruksjonsboksen, og bygg dine egne Minecraft-eventyr! Bygg et flott slott eller en travel bondegård ved hjelp av instruksjonene, eller bygg på dine egne miljøer. Bli med Steve og Alex på spennende eventyr med en Creeper™, en gris og en zombie. Angrip med TNT, stikk av fra Creeper-figuren og utforsk utallige gøyale lekeopplevelser i din egen Minecraft-verden.

Med LEGO® Minecraft™ Konstruksjonsboks 3.0 (21161), som er et allsidig LEGO sett fullt av klosser og deler, kan barn oppleve morsom Minecraft-action i virkeligheten.

Tøft barnebyggesett for Minecraft-spillere

Konstruksjonsboks settet byr på utallige Minecraft-ideer og inspirasjon. Barn kan oppleve Minecraft-eventyr i virkeligheten med populære figurer fra spillet – Steve, Alex, en Creeper™, en gris og en zombie – og masse kule funksjoner, inkludert TNT-kaster og Creeper-konfrontasjon!

Interaktive instruksjoner

Instructions PLUS er en interaktiv veiledning for smartenheter, som du finner i gratisappen LEGO Building Instruction. Verktøy for visning, zooming og rotasjon gjør det gøy for barn å bygge slottet og bondegården helt uten hjelp. I tillegg finnes det instruksjoner for alternative modeller på nettet. Iscenesett Minecraft-spillet i virkeligheten med LEGO klosser og figurer LEGO Minecraft settene byr på kreativ frilek. Denne flotte samlingen med Minecraft byggeleker gir spillere en helt ny verden av fantasifylt lek!

 • Med Konstruksjonsboks 3.0 (21161) kan du gi Minecraft™ spillere muligheten til å oppleve kreative eventyr i virkeligheten. Settet er fullt av LEGO® Minecraft byggeklosser og velkjente figurer og inspirerer til kreativ lek og moro!
 • Minecraft™ byggeleken inkluderer 564 klosser og deler, populære figurer fra spillet – Steve, Alex, en Creeper™, en gris og en zombie – og masse kule funksjoner, inkludert TNT-kaster og Creeper-konfrontasjon.
 • Settet inneholder alt barn trenger for å iscenesette fantasifulle Minecraft™ eventyr i et flott slott, på en travel bondegård og i miljøer barna lager selv mens de utforsker nye måter å leke med favorittspillet sitt på.
 • LEGO® Minecraft™ Konstruksjonsboks 3.0 er en flott gave eller bursdagspresang til spillere fra åtte år og oppover. Uansett om barn vil spille alene eller sammen med andre byr denne byggeleken på grenseløs, praktisk Minecraft-moro.
 • Slottet er over 18 cm høyt, 27 cm bredt og 26 cm dypt, mens bondegården er over 16 cm høy, 26 cm bred og 26 cm dyp. Med dette lekesettet får barn Minecraft™ moro i episk skala.
 • Denne Minecraft™ byggeleken krever ikke batterier. Den drives av barns fantasi, og derfor tar leken aldri slutt.
 • Trykte instruksjoner er bra, men digitale Instructions PLUS er SUPERBRA! Med appen LEGO® Building Instructions kan selv små barn zoome, rotere og visualisere modellen mens de bygger og lager sin egen Minecraft™ verden.
 • LEGO® Minecraft™ sett kombinerer Minecraft-nettspillets digitale spenning med ekte fysisk LEGO byggemoro. Disse settene byr på en helt ny verden av Minecraft-moro og inkluderer detaljerte modeller, elementer og figurer samt masse gøyale funksjoner.
 • LEGO® byggesett oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 564
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell21161
EAN5702016618280
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.