Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Minecraft 21163 Rødsteinskampen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 771,-
På lager
SKU
04202-94
   

Det forskrekkelige rødsteinsuhyret og en rødsteinsgolem er sluppet løs på Overworld! Grip øksen, og gjør deg klar til kamp! Heldigvis blir også Hex, Hedwig, Hal og Valorie med på kampen, sammen med en sparegris som er stappfull av bytte!

Opplev all spenningen fra nettspillet Minecraft™ Dungeons i virkeligheten med settet LEGO® Minecraft Rødsteinskampen (21163). Dette byggbare lekesettet inneholder bevegelige kjemper, favorittfigurer og gøyal kampaction og gir Minecraft-spillere et actionfylt miljø hvor de kan finne på utallige spennende eventyr. Tøff Minecraft monsterleke for barn Barn kan iscenesette spennende Minecraft-eventyr og gå til kamp mot det digre rødsteinsmonstret og rødsteinsgolemen. Barn kan bruke de tøffe våpnene og rollespille store slag, og de kan stille opp rødsteinsmonstrene i mange ulike kamppositurer. Settet inneholder også masse tilbehør, inkludert ransutbyttet som er oppbevart inni Minecraft sparebøssen. Skap spennende Minecraft-action med klossebygde LEGO leker! På utkikk etter en topp bursdagsgave eller merchandise-leke til Minecraft-fans. Med LEGO Minecraft lekesettene får barn alt av figurer, bygging, minilekesett og kampaction i virkeligheten – akkurat slik det er i spillet.

 • Opplev all moroa fra nettspillet Minecraft™ Dungeons i virkeligheten med settet LEGO® Minecraft Rødsteinskampen (21163). Spillere kan finne på sine egne Dungeons eventyr med populære figurer og bevegelige kjemper.
 • Inkluderer fire helter fra Minecraft™ – Hex, Hedwig, Hal og Valorie – en diger rødsteinskjempe og en rødsteinsgolem og mange tøffe Minecraft-våpen.
 • La barna oppleve action, spenning og eventyr når de går til kamp mot den digre rødsteinskjempen og rødsteinsgolemen, og bli med Minecraft™ heltene når de beseirer Arch-Illagerens undersåtter.
 • Leter du etter en ny Minecraft™ leke for barn fra åtte år og oppover? Dette allsidige LEGO® Minecraft Dungeons lekesettet er perfekt som bursdagsgave til barn som har lyst til å oppleve favorittspillet sitt på nye måter.
 • Med dette kreative LEGO® Minecraft™ byggesettet kan spillere bygge, leke, bygge om og leke videre. Den bevegelige rødsteinskjempen er over 16 cm høy og gir barn fysisk lek og moro i stor skala.
 • Denne Minecraft™ monsterleken er batteriløs – drivkraften er barns fantasi! Den praktiske leken styrker barns fingerferdighet, kreativitet og problemløsingsevne, enten de leker alene eller i grupper.
 • Klare og enkle instruksjoner gjør at barn kommer raskt i gang med bygging og lek og får maksimal glede av de kule figurene, gøyale funksjonene og velkjente miljøene.
 • LEGO® Minecraft™ byggesett gjør at barn kan overføre spenningen fra den digitale Minecraft-verdenen til den fysiske lekeverdenen. LEGO Minecraft settene inneholder autentiske modeller av høy kvalitet og tilfører barns lekeopplevelse en ny dimensjon!
 • LEGO® byggesett oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 504
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell21163
EAN5702016618303
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.