Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Minecraft 21167 Handelsstedet

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 216,-
På lager
SKU
11202-19
   

Det er hektisk aktivitet i Minecraft™ gruven. Steve jobber hardt med å grave opp verdifulle ressurser før han skal til handelsstedet. Men ting går ikke etter planen. Lamaer virrer fritt omkring, en eksplosjon går av, Steve må slåss mot et fiendtlig skjelett og handelsmannen har tilsynelatende ingenting å selge. Eller har han det? Finn ut ved å vri på håndtaket.

LEGO® Minecraft™ Handelsstedet (21167) er fullt av populære Minecraft funksjoner som inspirerer til grenseløs rollespillek: en eksploderende gruve, et fiendtlig skjelett, en mystisk handelsmann og to lamaer! Allsidig lekesett som byr på masse fysisk Minecraft moro. I Minecraft gruven er det mer enn nok å henge fingrene i for ivrige barn. Steve jobber knallhardt med å grave opp verdifulle ressurser før han skal til handelsstedet. Han trenger imidlertid barnas hjelp til å håndtere alt det spennende som skjer i dette klassiske Minecraft universet. Lamaer farter fritt omkring, en eksplosjon går av, Steve må slåss mot et fiendtlig skjelett og handelsmannen har tilsynelatende ingenting å selge. Eller kanskje har han det likevel? Barn må vri på spaken for å avdekke de skjulte gjenstandene. Opplev Minecraft bygging og -slåssing i virkeligheten! Er du på utkikk etter en topp bursdagsgave eller feriegave til Minecraft fans? Med LEGO Minecraft lekesett kan barn oppleve nettspillets velkjente figurer og gøyale opplevelser i virkeligheten.

 • LEGO® Minecraft™ Handelsstedet (21167) er et allsidig, fysisk lekesett som er stappfullt av klassisk moro fra Minecraft nettspillet: gruvedrift, eksplosjoner, en mystisk handelsmann, et fiendtlig skjelett og to lamaer på frifot!
 • Inneholder populære Minecraft™ figurer og skapninger: Steve, en handelsmann, et skjelett og to lamaer. Settet inneholder også gøyale funksjoner som en eksploderende gruve og et handelssted.
 • Barn hjelper Steve i hans actionfylte Minecraft™ hverdag. Han må hanskes med en eksploderende gruve, et fiendtlig skjelett, lamaer som løper fritt omkring, og en handelsmann som ikke selger noe som helst – før varene hans avdekkes ved hjelp av en dreibar spak.
 • Dette gøyale lekesettet er en flott bursdags- eller feriegave til barn fra åtte år og oppover, som har lyst til å fortsette Minecraft™ leken utenfor den digitale verdenen.
 • Minecraft™ modellen er over 14 cm høy, 14 cm bred og 9 cm dyp og er designet for å inspirere til grenseløs rollespillmoro. Barn får enda mer moro ved å kombinere settet med andre LEGO® Minecraft leker.
 • Krever ikke batterier – kun barns fantasi! Fysisk lek styrker barns fingerferdighet, kreativitet og problemløsingsferdigheter.
 • Enkle, trykte instruksjoner gjør det lett for barn å begynne å utforske de kjente Minecraft™ miljøene og ta i bruk de gøyale funksjonene og kule figurene.
 • LEGO® Minecraft™ byggesett gjør at barn kan overføre spenningen fra den digitale Minecraft verdenen til den fysiske lekeverdenen. LEGO Minecraft settene inneholder autentiske modeller av høy kvalitet og tilfører barns lekeopplevelse en ny dimensjon!
 • LEGO® byggesett oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 201
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell21167
EAN5702016913453
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.