Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
629,90

LEGO Minecraft 21170 Grisehuset

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 516,-
På lager
SKU
12202-119
   

La engasjerte Minecraft™ spillere oppleve en helt ny dimensjon i spillingen sin med settet LEGO® Minecraft grisehuset (21170). Dette autentiske Minecraft lekesettet er like morsomt, kreativt og fantasifullt som nettspillet, men i tillegg får du den allsidige, fysiske leken som LEGO byggesett byr på. På jakt etter en perfekt Minecraft gave? Barn kan bruke Minecraft ferdighetene sine til å bygge en modell som er like kreativ som i det digitale spillet – et hus formet som en kjempegris! Den ene siden kan åpnes inn til et stort rom, mens det avtakbare taket gir tilgang til enda flere lekemuligheter. Modellen kan endres i det uendelige, og hele hodet kan tas av og plasseres andre steder på modellen.

Spillets dristige helt Alex, er klar for lek og moro, mens en ikonisk Creeper™ lusker rundt og prøver å ta spillerne i et bakholdsangrep. Med to søte griser å passe på er det mer enn nok å ta seg til utendørs også. I tillegg har settet en eksplosjonsfunksjon i ekte Minecraft stil, som sprenger leken i fillebiter!

 • En fysisk utgave av et Minecraft™ grisehus, gjenskapt ved hjelp av de anvendelige LEGO® klossene.
 • Inneholder den populære figuren Alex, en ikonisk Creeper™, to griser og tilbehør.
 • Barn må bruke Minecraft™ ferdighetene sine for å bygge huset, flykte fra Creeper™ og mye mer.
 • Flott gave til barn fra åtte år, som har lyst til å videreutvikle Minecraft™ spillingen sin.
 • Perfekt størrelse for praktisk, kreativ lek og som utstillingsmodell på barnerommet.
 • Settet er designet for å vare, og kan settes sammen på uendelig mange måter.
 • Kan kombineres med alle andre LEGO® Minecraft™ sett for enda mer moro.
 • LEGO® komponenter oppfyller de strengeste kvalitetsstandarder.
 • LEGO® klosser og deler oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 490
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell21170
EAN5702016913880
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.