Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Minecraft 21171 Stallen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 214,-
Utsolgt
SKU
05212-56

LEGO Minecraft 21171 Stallen kombinerer moroa fra nettspillet, de kreative mulighetene til LEGO klossene og gleden ved å ha hest.

Kreativ lek i Minecraft-stallen

Dette allsidige LEGO Minecraft settet er perfekt for barn som liker å lage noe, gjøre ting på sin egen måte og bruke fantasien. Dørene i stallen kan åpnes, og inne i stallen er det fullt av spennende og autentiske Minecraft-effekter, som den gylne gulroten og diamantrustningen.

Oppgavene står i kø: Hestene skal ha mat og stell, hinderbanen må settes opp, og skjelettrytteren må bekjempes! Dette fysiske og allsidige bygge- og lekesettet er en perfekt gave til både Minecraft-spillere og hesteelskere. Med dette detaljerte LEGO® settet kan Minecraft™-spillere stelle med hestene, bygge hinderbaner og kjempe mot skjelettrytteren.

 • Barna kan sette opp og bygge om LEGO® Minecraft™ Stallen (21171) slik de selv vil for å utforske de utallige lekemulighetene med kjente Minecraft-figurer.
 • Barn som liker Minecraft™, vil kjenne igjen hestemobene, stallen og tilbehøret fra Minecraft-universet som inspirerer til fysisk lek.
 • Det allsidige lekesettet legger til rette for spennende rollelek. Barn kan mate og stelle hestene, bygge en hinderbane og hoppe med hestene, og kjempe mot en skjelettrytter!
 • Denne fysiske gjengivelsen av det populære nettspillet vil glede både Minecraft™-fans og hesteelskere fra åtte år og oppover.
 • Modellen er 9 cm høy, 14 cm bred og 14 cm dyp og er perfekt for lek og utstilling. Settet kan bygges på mange måter, og det kan også kombineres med andre LEGO® Minecraft™ sett.
 • Den fargerike stallen og omgivelsene rundt blir komplett med flott Minecraft™-tilbehør som høyballer, en gyllen gulrot og diamantrustning til hesten.
 • LEGO® Minecraft™ lekesett lar Minecraft-spillere oppleve yndlingsspillet sitt på en ny måte, med figurer, scener og funksjoner gjenskapt med en kreativ blanding av LEGO klosser og deler.
 • LEGO® byggesett oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 241
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell21171
EAN5702016913897
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.