Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
369,90

LEGO Minecraft 21172 Portalruinen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 282,-
På lager
SKU
05212-55
   

Med LEGO Minecraft 21172 Portalruinen kan Minecraft-spillere oppleve spillverdenen i en ny dimensjon. Gå gjennom Minecraft-portalen og opplev eventyr i det brennhete Nether Barna skal hjelpe Steve, den kjente Minecraft-figuren, å lage en perfekt rustning. Men først må de takle flere spennende utfordringer i et actionfylt eventyr som tar dem gjennom den beryktede portalen og inn i en annen dimensjon. Portalen aktiveres og deaktiveres med en håndstyrt funksjon.

Settet byr på endeløse engasjerende bygge- og lekemuligheter som vil holde Minecraft-spillere i gang i timevis. Før barna gjennom en eldgammel portal og inn i et flerdimensjonalt, endeløst Minecraft™-eventyr.

 • LEGO® Minecraft™ Portalruinen (21172) lar engasjerte Minecraft-spillere bli med gjennom den mystiske portalen og inn i et flerdimensjonalt eventyrunivers der leken bare fortsetter og fortsetter.
 • Settet inkluderer den populære Minecraft™-figuren Steve og andre kjente figurer – et lam, en hoglin-unge og et wither-skjelett – samt en byggbar portal med håndstyrte funksjoner.
 • Barn som liker å spille Minecraft™, vil elske dette spennende portaleventyret som lar dem åpne og lukke inngangen til den andre siden.
 • Flott gave til Minecraft™-spillere, alle som liker spenning og eventyr, og barn fra åtte år og oppover som elsker å lage egne byggverk.
 • Modellen er 13 cm høy, 21 cm bred og 15 cm dyp og er perfekt for lek og utstilling. Settet kan bygges på mange måter, og det kan også kombineres med andre LEGO® Minecraft™ sett.
 • Lekesettet inneholder en fargerik kopi av Minecraft™ Overworld og Nether, en byggbar portal og autentisk Minecraft-tilbehør, inkludert Steves rustning og sverd laget av netherite.
 • LEGO® Minecraft™ lekesett lar Minecraft-spillere oppleve yndlingsspillet sitt på en ny måte, med figurer, scener og funksjoner gjenskapt ved hjelp av en kreativ blanding av LEGO klosser og deler.
 • LEGO® byggesett oppfyller omfattende bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 316
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell21172
EAN5702016913903
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.