Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Minecraft 21173 Himmeltårnet

-25%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

25%
Kampanjepris 440,- 590,- Du sparer: 150,-
På lager
SKU
05212-53
   

LEGO Minecraft 21173 Himmeltårnet lar unge Minecraft-fans oppleve fantastiske eventyr og autentisk spenning høyt til værs med allsidige miljøer som kan bygges om i det uendelige.

Skyhøy Minecraft-kreativitet

Barn bruker kule, autentiske Minecraft-funksjoner til å fly til værs og bygge et flytende hus til smeden, et svevende tårn og en hageøy. Spillmulighetene er mange, fra å dyrke grønnsaker til å sloss mot flyvende fantomer. Lekesettet inneholder masse tilbehør som kan settes sammen på utallige måter, slik at barna kan bygge nye ting, finne på nye historier og legge ut på uendelige eventyr, akkurat slik som i nettversjonen av spillet, bare at her bygger og leker de fysisk. Barn som digger Minecraft™ vil elske den autentiske spenningen og de allsidige miljøene de får med disse ombyggbare, himmelske byggverkene.

 • LEGO® Minecraft™ Himmeltårnet (21173) gjør det mulig å bygge og tilpasse et bredt utvalg miljøer for å gjenskape Minecraft-eventyr i det uendelige.
 • Inneholder en pilotfigur med elytra-vinger, netherite-hjelm, fyrverkerirakett og trefork, to flyvende fantomer, en oransje katt og masse autentisk tilbehør.
 • Dette fantastiske og allsidige lekesettet oppmuntrer barn til å lage sine egne byggverk og utforske nye eventyr. Det er akkurat som nettspillet, bare med fysisk, kreativ bygging.
 • Minecraft™-spillere og kreative byggere fra åtte år og oppover kan glede seg til endeløs, fysisk lek med dette inspirerende lekesettet.
 • Modellen er 18 cm høy, 15 cm bred og 12 cm dyp og fremmer fantasifull lek og kreativ modellbygging. Settet kan bygges på mange måter, og det kan også kombineres med andre LEGO® Minecraft™ sett.
 • Det fargerike lekesettet inneholder masse autentisk Minecraft™-tilbehør, inkludert en arbeidsbenk, ambolt, slipestein, sjelelykter, poteter, rødbeter og en tønne fisk.
 • LEGO® Minecraft™ lekesett lar Minecraft-spillere oppleve yndlingsspillet sitt på en ny måte, med figurer, scener og funksjoner gjenskapt med en kreativ blanding av LEGO klosser og deler.
 • LEGO® byggesett oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 565
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell21173
EAN5702016913910
MerkeLEGO

Bygg om for nye eventyr!

Barna kan bygge om de tre hovedelementene igjen og igjen.

Autentiske Minecraft-detaljer

Inkludert ikoniske detaljer fra dte populære spillet.

Flyvende moro!

Pilotfiguren har elytra-vinger og netherite-hjelm.

LEGO Minecraft The Sky Tower
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.