Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Minecraft 21174 Moderne trehytte

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 294,-
På lager
SKU
05212-52
   

LEGO® Minecraft™ 21174 Moderne trehytte er et stort, detaljert og ekstremt allsidig lekesett som vil glede ivrige Minecraft-spillere og barn som liker å bygge slik de selv vil.

Minecraft-trehytte som kan bygges om i det uendelige

Barn bygger fire svært ulike rom – kjøkken, bibliotek, arbeidsværelse og soverom – som de så kan utstyre med masse forskjellig og autentisk Minecraft-tilbehør – fra møbler og sengetøy til verktøy og TNT. Settet inspirerer barn til å bygge om og endre modellene igjen og igjen, samtidig som fantasien stadig kan føre leken i nye retninger. Og det er ingen som sier at rommene MÅ festes til treet. Settet er perfekt for fantasifulle barn som ikke akkurat ønsker seg et tradisjonelt dukkehus. En høyt tre med en kjempestor, modulbasert Minecraft™-trehytte med fire rom som kan bygges om i det uendelige, stappfullt av autentisk Minecraft-utstyr.

 • LEGO® Minecraft™ Moderne trehytte (21174) er et stort, detaljert og ekstremt allsidig lekesett med fire rom som kan endres i det uendelige og er stappfulle av autentiske Minecraft-effekter.
 • Inkluderer en ladet Creeper™-figur og panda-skin, ozelot-skin, zombie, katt og kylling kjent fra det nettbaserte Minecraft™-spillet, pluss masse autentisk tilbehør.
 • Barn kan bygge om, endre og tilpasse lekesettet akkurat slik de vil for å utforske de mange mulighetene for fantasidrevet lek eller vise frem det de har bygget.
 • Den modulære trehytta kan bygges og vises fram, og er perfekt for ivrige Minecraft™-fans og modellbyggere fra ni år og oppover. Settet er en flott gave til bursdager, høytider eller bare for å glede noen.
 • Den imponerende modellen er 29 cm høy, 20 cm bred og 17 cm dyp og stimulerer til fantasifull lek og kreativ modellbygging. Settet kan bygges på mange måter, og det kan også kombineres med andre LEGO® Minecraft™ sett.
 • Det fargerike settet inneholder masse autentisk Minecraft™-tilbehør, deriblant verktøy, møbler og TNT.
 • LEGO® Minecraft™ lekesett lar Minecraft-spillere oppleve yndlingsspillet sitt på en ny måte, med figurer, scener og funksjoner gjenskapt ved hjelp av en kreativ blanding av LEGO klosser og deler.
 • LEGO® byggesett oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller høye, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 909
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell21174
EAN5702016913927
MerkeLEGO

Et ruvende tre

Moroa er bygget rundt et kjempetre!

4 rom å sette sammen

Barna kan bygge stue, kjøkken, soverom m.m.

Mange måter å leke

Sett sammen slik du selv ønsker!

Ikoniske karakterer og ting

Inkluderer masse funksjoner kjent fra Minecraft-spillet.

Autentisk tilbehør

Kule Minecraft-detaljer inspirer til lek!

Ruvende moro!

Det ferdige lekesettet måler over 29 cm i høyden!

LEGO Minecraft The Modern Treehouse
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.