Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Minecraft 21176 Svineri i jungelen

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 448,-
På lager
SKU
05212-54
   

Ingen er trygge med LEGO Minecraft 21174 Svineri i jungelen. Det kreative bygge- og lekesettet inneholder et megakult monster og en rekke tøffe Minecraft-figurer og elementer.

Jungelkjempen over alle jungelkjemper

Minecraft-spillere vil bli megaglade for å få sin egen versjon av dette store, brautende beistet. Abomination er superstjernen i Minecraft-jungelen og kan bevege hodet, åpne og lukke munnen og knuse ting med den overdimensjonerte armen sin. Settet inneholder også en utforsker, arkeolog, en forhekset Creeper™, et skjelett, iron golem og en byggbar, leddet plante, klar til å snapper opp sitt neste bytte. Dermed ligger alt til rette for underholdende og allsidig lek. Barn kan også gi uttrykk for sin Minecraft-entusiasme ved å tilpasse settet akkurat slik de ønsker og vise frem det de har bygget. Ingen er trygge i jungelen når den enorme Abomination dukker opp med sitt kjempestore, bevegelige hode, den gapende munnen og en arm som knuser alt som kommer i veien.

 • LEGO® Minecraft™ Svineri i jungelen (21176) inneholder et megakult Minecraft-monster og en rekke tøffe Minecraft-figurer og elementer.
 • I tillegg til den ikoniske jungel Abomination inneholder settet også figurer av en utforsker og en arkeolog, en forhekset Creeper, et skjelett, iron golem og en leddet plante med fangblader.
 • Jungel Abomination har bevegelige armer, hode, kjeve, bein og midje, slik at barn kan sette ham i ulike posisjoner og leke og vise ham frem akkurat som de ønsker.
 • Overrask din unge Minecraft-helt med noe helt spesielt. LEGO® Minecraft Svineri i jungelen er en flott gave til bursdag, jul eller «bare fordi». Passer barn fra åtte år og oppover.
 • Modellen er 15 cm høy, noe som gjør jungel Abomination perfekt for fantasifull lek og kreativ modellbygging. Settet kan også kombineres med andre LEGO Minecraft sett.
 • Selve jungel Abomination-figuren står støtt på en stor basisplate. Et bevegelig plantemonster, kjøttetende plante og bambusplante står på egne mindre basisplater slik at settet lett kan tilpasses.
 • LEGO Minecraft lekesett lar Minecraft-spillere oppleve yndlingsspillet sitt på en ny måte, med figurer, scener og funksjoner gjenskapt ved hjelp av en kreativ blanding av LEGO klosser og deler.
 • LEGO® byggesett oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller høye, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 489
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell21176
EAN5702017035949
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.