Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 70655 Dragedypet

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1184,-
På lager
SKU
05184-73
   

Reis til LEGO NINJAGO 70655 Dragedypet sammen med ninjaene for å redde dragene som holdes fanget der av Iron Baron og dragejegerne! Unngå skuddene som avfyres fra den doble rakettskyteren på vakttårnets tak. Beskytt dragemesteren som har på seg den komplette dragerustningen. Og vær på vakt: Fengselet har en fallem som sender ninjaer rett ned i dypet med den fryktinngytende jorddragen. Onde Iron Baron følger det hele fra tronen sin!

Bli med ninja-heltene i kampen mot Iron Baron og dragejegerne med LEGO Ninjago 70655, med avtakbare seksjoner for enkel lek. Utkikkspunktet har en trone for Iron Baron, et våpenstativ og åpningsfunksjon for porten for å slippe dragen inn i gropen. Det er også et vakttårn med dobbel missilkanon på taket, et byggbart teleskop, smie, pluss et fengsel med falluke slik at en minifigur kan falle i gropen. 

  • Inneholder 9 LEGO Ninjago minifigurer: Dragon Master, Jay, Zane, Cole, Kai, Iron Baron, Arcade, Heavy Metal og Chew Toy
  • Utkikkstårnet har en bue med hjulstyrt åpningsfunksjon til porten, en trone formet som et dragehode
  • Det er en dobbel missilkanon på taket

Detaljer:

  • Mål dragehulen: H27 x B51 x D20 cm
  • Mål drage: H9 x L25 x B28 cm
  • Antall klosser: 1660
  • Alder: fra 9 - 14 år

Finn flere samleobjekter i LEGO 70650 Fate wing, LEGO 70652 Stormbringer, LEGO 70653 Firstbourne og LEGO 70654 Dieselnaut (selges utenom)

Produktdetaljer
Modell70655
EAN5702016110708
MerkeLEGO
Alder9, 10, 11, 12, 13+
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.