Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 70670 Spinjitzu-klosteret

Alltid billig!

 • Prismatch
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: kr 671,-
På lager
SKU
12184-61
   

Tren sammen med Wu, Jay, Nya, Zane, Cole, Lloyd og Kai i Spinjitzu-klosteret! På kampplattformene kan du øve opp ninjaferdighetene dine, mens du kan trene på sverdspinning og fruktkutting på Spinjitzu-stasjonene. Samtidig lærer du om historien til Ninjago verdenen ved hjelp av bildene Wu har hengt opp på veggene. Men vær på vakt – Wyplash har sneket seg inn i klosteret og stjålet lyn-nunchuckene! Utløs kyllingfellen, og bruk alle Spinjitzu-ferdighetene dine for å fange Skulkin-generalen og beskytte de gylne våpnene.

Gjør klar til kamp med settet LEGO® NINJAGO® Legacy 70670 Spinjitzu-klosteret, og sett en stopper for Wyplash som prøver å stjele et gyllent våpen. Det byggbare klosteret kan åpnes opp for lek og inneholder en port som kan åpnes, et terom med knivfelle-funksjon, roterende ninjaopplæringsstasjon, kyllingfelle-funksjon og klistremerker med veggmalerier om NINJAGO verdenens historie. Tren på Spinjitzu på gårdsplassen med to håndholdte ninjaminifigur-kampplattformer, en sverdspinnende treningsstasjon og fruktkutter-treningsstasjon. Dette actionfylte ninjalekesettet inneholder alle de fire gylne samlervåpnene – ildsverdet, lyn-nunchuckene, den magiske ljåen og iskastestjernene – i tillegg til åtte minifigurer for rollespilling og nytolkning av klassiske actionscener fra TV-serien NINJAGO Masters of Spinjitzu. 

 • Dette ninjasettet inneholder åtte LEGO® NINJAGO® minifigurer: Wu, Jay, Nya, Zane, Cole, Lloyd, Kai og Wyplash.
 • Spinjitzu-klosteret kan åpnes for lek og tilgang til alle funksjonene, inkludert en port som kan åpnes, tårn, terom med to sitteplasser og en skjult knivfelle-spak, roterende treningsstasjon og et byggbart bonsaitre, kyllingfelle-funksjon og klistremerker med veggmalerier om LEGO® NINJAGO® verdenens historie.
 • Denne ninjaleken inneholder en treningsstasjon med to roterende sverd, fruktkutter-treningsstasjon med kniv, banan og eple som kan veltes, i tillegg til to håndholdte ninjakampplattformer som LEGO® NINJAGO® ninjaminifigurer kan stå på.
 • Denne LEGO® NINJAGO® leken inneholder alle ninjaenes fire gylne samlervåpen: Kais ildsverd, Jays ild-nunchucker, Coles magiske ljå og Zanes iskastestjerner.
 • Inneholder også Wus bo-stav, Nyas spyd og Wyplash' dolk. LEGO® NINJAGO® settene 70667 Kais knivracer og Zanes snøscooter, 70668 Jays stormjager og 70669 Coles borekjøretøy inneholder flere gylne samlervåpen.
 • LEGO® NINJAGO® Legacy serien består av nye versjoner av populære actionleker fra tidligere sesonger. Gjenskap eller forny ikoniske konflikter fra TV-serien NINJAGO Masters of Spinjitzu.

Detaljer:

 • Mål: Klosteret er over 29 cm høyt, 32 cm bredt og 21 cm dypt når modellen er lukket.
 • Antall klosser: 1070
 • Alder: fra 9 - 99 år
Mer informasjon
Model70670
EAN5702016367508
MerkeLEGO
Alder8, 9, 10, 11, 12

Besøk vår LEGO-shop!

Besøk vår LEGO-shop!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.