Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 70676 Lloyds titanrobot

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 637,-
På lager
SKU
05195-68
   

Rollespill episke kamper mellom snøstorm-samuraien og ninjaene med settet LEGO® NINJAGO® 70676 Lloyds titanrobot. Denne ninjarobotleken er utrolig bevegelig og har en minifigurcockpit, gripehånd som kan holde en stor katana, roterende kastestjernekutter/skjold og en avtakbar jager med minifigursete, regulerbare vinger og to fjærbelastede skytere. Barn vil elske å gjenskape scener fra NINJAGO TV-serien og lage sine egne kampfortellinger med seks minifigurer samt diverse våpen og tilbehørselementer, inkludert Den forbudte Spinjitzus skriftrull og Zane FS’ nye tornadospinner fra juni 2019.

Gi LEGO byggere en fantastisk byggeopplevelse med Instructions PLUS byggeinstruksjoner. De er nå tilgjengelige i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger. Instructions PLUS er et kjempefint byggeverktøy for yngre byggere, som hjelper dem i byggeprosessen og gir dem god mestringsfølelse.

Med LEGO Ninjago 70676 Lloyds titanrobot får du en bevegelig ninjarobot som har en minifigur-cockpit, gripende hånd, skjold og en avtakbar pilot med mini-sete, justerbare vinger og 2 pistoler med fjærmekanisme. Gjenskap scener fra NINJAGO TV-serien og fantaser dine egne ninjakamper med de 6 minifigurene som følger med.

Innhold:

  • 6 minifigurer
  • Lloyds titanrobot
  • Våpen
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: H37 x L15 x B35 cm
  • Antall klosser: 876
  • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell70676
EAN5702016365535
MerkeLEGO
Alder9, 10, 11, 12, 13+

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.