Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 70678 Den forlatte keisers palass

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 862,-
På lager
SKU
05195-67
   

Med dette settet kan du gjøre deg klar til ninjakamp mot iskeiseren, General Vex og snøstorm-samuraikrigerne. LEGO® NINJAGO® 70678 Den forlatte keisers palass passer både for jenter og gutter og inneholder iskeiserens trone med avsløringsfunksjon, to tårn hvorav det ene har en knotteskytende armbrøst, og et eget istårn med fjærbelastet skyter og isfengsel som kan åpnes. Barn vil elske å gjenskape scener fra NINJAGO TV-serien og rollespille sine egne fortellinger med sju minifigurer, en bevegelig isdrage og masse kule våpen og tilbehørselementer, inkludert Den forbudte Spinjitzus skriftrull tilhørende iskeiseren og Lloyd FS’ nye tornadospinner fra juni 2019.

Slå deg sammen med LEGO NINJAGO heltene Lloyd FS, Cole og Akita, og gjør deg klar til et voldsomt oppgjør i Den forlatte keisers palass! Pass deg for Den forbudte isdragen som vokter palasset. Unngå pilene fra palassets armbrøst og istårnets fjærbelastede skyter. Slåss mot onde General Vex og snøstorm-samuraiene hans – og pass deg så du ikke blir satt i isfengselet! Lag en Spinjitzu-tornado med Lloyd FS for å finne iskeiserens trone. Klarer du å få tak i Den forbudte Spinjitzus skriftrull fra keiseren og sette en stopper for den iskalde vinteren i Aldririket? Det forlatte keiserpalasset inneholder iskronens trone som er opplyst, tre tårn med kanon, pil og bue og fengsel. Istårnet har en kanon med fjærmekanisme og et isfengsel.

Innhold:

 • 7 minifigurer
 • Det forlatte keiserslottet
 • Istårn
 • Våpen
 • Isdrage

Detaljer:

 • Mål:
  • Den forlatte keiserens slott: H22 x B32 x D22 cm
  • Istårnet: H19 x B6 x D7 cm 
  • Isdragen: H14 x L37 x B51 cm
 • Antall klosser: 1218
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell70678
EAN5702016365559
MerkeLEGO
Alder9, 10, 11, 12, 13+
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.