Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71700 Jungelbuggy

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 138,-
På lager
SKU
12192-76
   

Bli med Lloyd på tokt i denne tøffe jungelbuggyen! Gjenopplev de episke kampene fra NINJAGO® elementturneringen, og opplev ninjahelten din i kamp mot mektige fiender! Lloyd kan manøvrere problemfritt gjennom jungelterrenget takket være buggyens robuste fjæring og digre gummidekk. Sett deg bak rattet, og gjør deg klar til kamp! Barn som elsker å bringe klassiske LEGO® NINJAGO® Legay eventyrleker til live og liker å leke med lekebuggyer vil elske Jungelbuggy (71700). Etter å ha satt det sammen med byggeklosser kan de planlegge spennende actionscener fra Elementkonkurransen idet ninjafiguren Lloyd opplever spennende eventyr i jungelen.

En ny og spennende måte å bygge kule leker for barn Instructions PLUS tilbyr en digital og interaktiv guide til å bygge denne jungelleken. Den er tilgjengelig i LEGO Life gratisappen og har zoom-, og roteringsverktøy som hjelper små barn med å bygge denne kule LEGO byggeklossmodellen. De beste byggesettene for barn LEGO NINJAGO eventyrleker gir barna et pass til en actionfylt verden hvor de kan uttrykke seg selv med selvstendig lek mens de skaper historier rundt ninjakrigerne. Småbarna er garantert endeløs moro mens de leker med et utvalg ninjaleker, inkludert jungelleker, jetfly, drager, NINJAGO kjøretøy med mer.

 • LEGO® NINJAGO® Legacy lekesett med Jungelbuggyleken og en Lloyd ninja-actionfigur fra sesong 4 av TV-serien. Barn som elsker ninjamodeller kan nyte timesvis med selvstendig lek eller dele moroa med venner.
 • Dette byggesettet for barn inneholder en lekebuggy med store gummidekk for rallykjøring og en ninjakriger Lloyd minifigur med en gyllent sverd. Barna har alt de trenger for å skape hele scener fra Elementkonkurransen.
 • Denne ninjaleken er en moderne oppdatering av jungelbuggyen fra NINJAGO® Spinjitzu-mesterne og har en kul støtdemperfunksjon hvor barna kan trykke den ned og se på at den spretter opp. Barna kan ha billøp eller vise den frem på soverommene sine.
 • Denne leken med 127 deler utgjør en givende byggeoppgave for barn fra sju år og oppover, og er en flott bursdagsgave. Ninjabyggingen vil inspirere kreativ lek fra barn som elsker teamet med unge ninjaer.
 • LEGO® NINJAGO® byggesettet med ninjaer og minininjaer har akkurat riktig størrelse til og lekes med både hjemme og hvor enn du reiser. Lekebuggyen er 7 cm høy, 14 cm lang og 8 cm bred.
 • Du trenger ikke kaste bort tid med å lete etter batterier til denne ninjaleken! Den krever ingen – alt som trengs for å nyte dette settet er barnas aktive fantasi.
 • Papirinstruksjoner er fine, men LEGO® har noe enda bedre for byggeprosessen: Den digitale Instructions PLUS på LEGO Life gratisappen har moduser som zoom, rotering og ghost for å hjelpe barna å lage leker.
 • LEGO® NINJAGO® samlerutgvae av actionleker og miniactionleker gir barna et pass til en spennende verden full av fantasiaction og lar dem skape historier med sine favorittninjaer.
 • LEGO® byggeklosser har oppfylt bransjens strengeste standarder i over 60 år, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og enkelt kan trekkes fra hverandre hver eneste gang, enten det er på jorden eller i NINJAGO® by!
 • Disse LEGO® klossene og brikkene har blitt nådeløst testet og oppfyller de høyeste globale sikkerhets- og kvalitetsstandardene. LEGO leker er alltid et trygt valg.

Detaljer:

 • Mål: H7 x L14 x B8 cm
 • Antall klosser: 127
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell71700
EAN5702016643756
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.