Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71705 Skjebneskipet Bounty

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 794,-
På lager
SKU
04202-95
   

Sett seil sammen med ninjaheltene om bord på Skjebneskipet Bounty, og seil til kamp mot fryktinngytende fiender. Det imponerende skipet er både ninjaenes hovedkvarter og et mektig krigsskip som hersker over de sju hav. Bli med Zane, Jay, Cole og Wu som driver med kamptrening med de gylne våpnene sine på skipsdekket. Dere må vinne slaget til havs – alt annet vil være en katastrofe.

Kreative barn som liker å bygge klassiske LEGO® NINJAGO® båtsett og gøyale leker, vil garantert elske Skjebneskipet Bounty (71705). Dette detaljerte og interaktive byggesettet for barn inkluderer et NINJAGO LEGO skip og sju ninja-actionfigurer, deriblant Wu, Kai, Zane og Cole. Spektakulært LEGO® NINJAGO® båtsett Små ninjaer kan finne på egne episke NINJAGO® eventyr med dette interaktive og actionfylte ninjalekesettet, som er en oppdatert versjon av NINJAGO skipet fra sesong 1 av TV-serien. Barn kan få fart på fantasien med NINJAGO settet Skjebneskipet Bounty. Gøyale leker for kreativ lek Med byggbare LEGO® NINJAGO® sett kan barn besøke en verden full av spennende eventyr, hvor de kan slå seg sammen med sine ninjahelter for å slåss mot onde skurker. NINJAGO fans kan boltre seg fritt med mange ulike byggesett med båter, kjøretøy, drager, templer og byggbare figurer.

 • Detaljert og oppdatert versjon av NINJAGO® Skjebneskipet Bounty med sju minifigurer, som ninjafans kan bruke for å gjenskape scener fra den spennende NINJAGO verdenen. Dette er et fantastisk byggesett for barn som liker å finne på egne fortellinger.
 • NINJAGO® Legacy settet inkluderer den spektakulære LEGO® modellen Skjebneskipet Bounty samt sju minifigurer: Wu, Kai, unge Lloyd Garmadon, Samurai X, Zane, Jay og Cole. NINJAGO fans får dermed en overflod av figurer de kan bruke for å lage spennende rollespill.
 • Med ninjalekesettet Skjebneskipet Bounty kan barn gjenskape de fantastiske NINJAGO® historiene fra sesong 1 av TV-serien. Engasjerte ninjafans slippe ut skipsankeret, rotere motorene og stille inn seilene.
 • Dette lekesettet er en flott bursdagsgave. Det består av 1781 deler og byr på en gøyal byggeopplevelse for jenter og gutter fra ni år og oppover. Lekesettet kommer i juni 2020 og gir kreative barn utallige muligheter til å dykke ned i en unik fantasiverden.
 • NINJAGO® settet Skjebneskipet Bounty byr på episke NINJAGO eventyr og passer like godt for lek hjemme som på farten. LEGO® skipet er over 32 cm høyt, 44 cm langt og 38 cm bredt.
 • En god nyhet! Skjebneskipet Bounty krever ikke batterier – dette kreative lekeskipet kan seile ut fra havnen så snart det er ferdigbygd.
 • NINJAGO® skipssettet inkluderer enkle instruksjoner, slik at byggingen går som en drøm og barn raskt kan sette seil mot nye og spennende eventyr.
 • LEGO® NINJAGO® byggesett for barn setter fart på barns fantasi og gir dem muligheten til å besøke en verden full av kreativ og morsom lek sammen med sine ninjahelter.
 • LEGO® byggeklosser har oppfylt bransjens strengeste standarder i over 60 år, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lett kan tas fra hverandre, både hjemme og på de sju hav.
 • LEGO® klossene som brukes i byggingen av dette ninjalekesettet, oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Du vet du er i trygge hender når du velger LEGO sett som gave til barna dine.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1781
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell71705
EAN5702016616910
MerkeLEGO

Avtakbart rom

Ta av og åpne styrhuset på skipet.

Fyr opp motorene!

Barna kan rotere motoren for å avsløre boostere på hver side.

Gjør deg klar for å sette seil

Skipets storseil kan flyttes inn og ut.

LEGO Ninjago Skjebneskipet Bounty
LEGO Ninjago Skjebneskipet Bounty
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.