Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71706 Coles lynraske bil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 145,-
På lager
SKU
12192-77
   

Kjør sammen med Cole mens han prøver å unngå å bli tatt til fange i det farlige videospillet Prime Empire. Men pass deg! Digitale Cole blir jaktet på av onde Hausner på svevebrett. Hausners plan er å fange Cole ved hjelp av en kjetting og et hovedkontrollervåpen. Du må beseire ham og ikke gi slipp på den verdifulle Key-Tanaen. Dette er en kamp som Digitale Cole må vinne!

LEGO® NINJAGO® Coles lynraske bil (71706) med to minifigurer er ideell for fans av lekebilsett og NINJAGO actionfigurer. Barna vil elske denne lettbygde NINJAGO bilen. De kan gjenskape historier på innsiden av videospillet Prime Empire med ninjahelten Digi Cole bak rattet på denne minilekebilen mens han kjemper mot Hausner om en ettertraktet Key-Tana. En ny morsom måte å bygge på! Instructions PLUS tilbyr en digital og interaktiv guide til å bygge denne lekebilen. Den er tilgjengelig i LEGO Life gratisappen og har zoom-, og roteringsverktøy som hjelper selv små barn med å bygge denne kule LEGO klossmodellen. De perfekte LEGO gavene LEGO NINJAGO 4+ leker gir småbarn en portal til en actionfylt verden hvor de kan la fantasien løpe løpsk mens de lærer å bygge sine favorittfigurer, kjøretøy og bygninger. Med startklossbaser som gjør prosessen enklere, er de spesialdesignet så førstegangsbyggere kan oppleve stoltheten som kommer med å bygge noe på egenhånd.

 • Morsomt LEGO® NINJAGO® lekebilsett med Coles lynraske bil. Denne enkle måten å bygge LEGO sett på er ideell til å hjelpe småbarn med å bygge og få økt selvtillit med enkle byggetrinn.
 • Denne lekebilen har et startklosskarosseri som gjør det enklere å bygge den lynraske bilen, og inkluderer Digi Cole og Hausner på hoverboard. Småbarn vil elske å bruke kreativ lek til å gjenskape scener fra Prime Empire.
 • Nytt i januar 2020 er at denne populære leken inkluderer de byggbare figurene av NINJAGO® Digi Cole og Hausner, som vil blir med i de episke kampene på innsiden av Prime Empire videospillet.
 • Denne lekebilen med 52 deler til barn er en rask byggejobb for barn fra fire år og oppover, og en flott julegave. Dette lekesettet vil inspirere til kreativ lek hos ninjafans av det spennende NINJAGO® riket.
 • LEGO® NINJAGO® biler er perfekte til å leke med hjemme eller putte i sekken for moro på farten. Racerbilen er 4 cm høy, 10 cm lang og 6 cm bred.
 • Batterier trengs ikke til dette lekebilsettet – det drives av barnas fantasi, så kappløpene og kampene i NINJAGO® by aldri trenger å ta en pause.
 • Småbarn kan lære å bygge med den digitale Instructions PLUS, som har intuitive moduser som zoom, rotering og ghost-modus. De vil elske å bruke dette til å se actionlekene komme til live.
 • LEGO® 4+ byggbare leker introduserer yngre barn til et bredt univers med deres filmfavoritter, TV-karakterer og hverdagshelter, og hjelper dem å forstå hensikten med byggetrinn samtidig som det øker selvtilliten deres.
 • LEGO® klosser har oppfylt bransjens strengeste standarder i over 60 år, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og enkelt kan trekkes fra hverandre hver eneste gang, enten det er på jorden eller i NINJAGO® riket!
 • Disse LEGO® klossene og brikkene har blitt nådeløst testet og oppfyller de høyeste globale sikkerhets- og kvalitetsstandardene. LEGO leker er alltid et trygt valg.

Detaljer:

 • Mål: H4 x L10 x B6 cm
 • Antall klosser: 52
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71706
EAN5702016667691
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.