Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71707 Kais robotjager

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
12192-75
   

Fly Digitale Kais kule robotjager i Speedway Five-Billion-løpet for å vinne en av de verdifulle Key-Tanaene og unnslippe Prime Empire. Den mektige roboten med digitale klinger kan forvandles til en jager med knotteskytere! Men se opp for Richie fra Rottegjengen. Han jakter på Digitale Kai på svevebrettet sitt, fast bestemt på å beseire ham. Kan du beseire ham og vinne løpet?

Kais robotjager (71707) er den ideelle bursdagsgaven for barn som elsker LEGO® NINJAGO® roboter og lekefly. Dette er et 2-i-1-lekesett, noe som øker bygge- og lekemulighetene. Barna kan velge om det skal være et lekefly eller en robotleke til spennende eventyr i Prime Empire med NINJAGO Kai. Den morsomme nye måten å bygge LEGO gaver på Instructions PLUS tilbyr en interaktiv guide til bygging av dette lekeflyet og robotleken og gjør det enda morsommere. Tilgjengelig i LEGO Life gratisappen; den har zoom- og roteringsverktøy som hjelper små barn med å bygge selvstendig. Den perfekte guiden til å bygge dette lekesettet. De beste byggesettene for barn LEGO NINJAGO byggbare leker lar barna tre inn i en mystisk verden hvor de kan nyte kreativ lek idet et team av minininjaer tar opp kampen mot ondskapens krefter. Barna vil elske å rollespille med lekefly, NINJAGO roboter, speedere, drager og templer.

 • Supert LEGO® NINJAGO® byggesett for barn, inkludert Kais robotjager. Dette lekesettet vil bli elsket av barn som liker byggbare leker og elsker å skape spennende historier med NINJAGO figurer og robotleker.
 • Dette byggesettet inkluderer en NINJAGO® robot som kan bygges om til et lekefly, to minifigurer: NINJAGO® Kai og Richie, og en Key-Tana. Sammen vil de drive barnas kreativitet mens de gjenskaper scener fra Prime Empire.
 • Nytt i januar 2020, dette lekeflyet skaper en verden av muligheter da det også kan bygges om til en mektig robot med bevegelige armer og bein, og skyte knotter.
 • Denne actionleken med 217 deler til barn er en rask byggejobb for barn fra sju år og oppover, og en flott julegave. Det kule byggesettet vil inspirere barna til å omfavne fantasifull lek mens de bringer til live sine favorittninjaer.
 • LEGO® NINJAGO® robotactionleker har den perfekte størrelsen til både lek hjemme og moro på farten. Roboten er 16 cm høy og 25 cm bred.
 • Ingen batterier trengs til denne byggbare leken – den drives av barnas livlige fantasi så du aldri trenger å forlate NINJAGO® riket.
 • Det perfekte ninjalekesettet å gi til en ung LEGO® byggmester. Klossene og de byggbare figurene kommer med papirinstruksjoner, samt den kule digitale og interaktive Instructions PLUS-guiden fra LEGO Life gratisappen.
 • LEGO® NINJAGO® samlerutgave av byggbare leker lar barna tre inn i en spennende verden full av fantasyaction og skape historier med deres favorittninjaer mens de slåss mot ondskapens krefter.
 • LEGO® klosser har oppfylt bransjens strengeste standarder i over 60 år, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og enkelt kan trekkes fra hverandre hver eneste gang. LEGO byggesett holder alltid topp kvalitet, både her på jorden og i det actionfylte NINJAGO® riket.
 • Disse LEGO® klossene og brikkene har blitt nådeløst testet og oppfyller de høyeste globale sikkerhets- og kvalitetsstandardene. LEGO leker er alltid et trygt valg.

Detaljer:

 • Mål: H16 x B25 cm
 • Antall klosser: 217
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell71707
EAN5702016700732
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.