Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71709 Jay og Lloyds fartsdoninger

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 432,-
På lager
SKU
12192-74
   

Hvem vinner Speedway Five-Billion-løpet i Prime Empire og får en verdifull Key-Tana i premie? Slå deg sammen med Digitale Jay og Digitale Lloyd, og konkurrer mot rotteskurken Hausner. Stikk av fra Hausner på svevebrettet ved hjelp av Digitale Jays flygende speeder eller Digitale Lloyds lynraske tohjuling. Rottegjengen er hakk i hæl! Vil ninjaheltene komme seirende ut av dette overlevelsesløpet?

LEGO Ninjago fans vil elske å bygge og konkurrere med Jay og Lloyds fartsdoninger, en kul, byggbar motorsykkel og flysom gir timevis med lek. De kan fordype seg i denne fengslende verden sammen med Digi-Jay minifigurer i flyet og Digi-Lloyd på en ninja-motorsykkel mens de konkurrerer mot den onde Hausner. Den morsomme nye måten å bygge LEGO gaver på Instructions PLUS tilbyr en interaktiv guide til bygging av dette lekeflyet og motorsykkelen og gjør det enda morsommere. Tilgjengelig i LEGO Life gratisappen; den har zoom- og roteringsverktøy som hjelper små barn med å bygge selvstendig. Den perfekte guiden til å bygge dette lekesettet. De beste byggesettene for barn LEGO NINJAGO byggbare leker lar barna tre inn i en mystisk verden hvor de kan nyte kreativ lek idet et team av minininjaer tar opp kampen mot ondskapens krefter. Barna vil elske å rollespille med lekefly, NINJAGO roboter, speedere, drager og templer.

 • Fantastisk LEGO Ninjago byggesett med Jay og Lloyds racerkjøretøy, og dette settet passer perfekt til alle som liker eventyr og rollespill med spennende kamper og ninja-actionfigurer.
 • Dette byggesettet inneholder Digi-Jay og hans fly, Digi-Lloyd og hans ninja-motorsykkel, Hausner og hans hoverboard og en Key-Tana. Barna vil elske å gjenskape Speedway Five-Billion-konkurransen fra Prime Empire.
 • Dette byggesettet består av 322 deler, og er en morsom byggeopplevelse for barn fra 7 år.
 • LEGO Ninjago byggesettene kommer i perfekte størrelser både til å leke med hjemme eller ta med seg på tur. 
 • Motorsykkelen er 6 cm høy, 28 cm lang og 5 cm bred.
 • Det er ikke nødvendig med batterier i dette lekesettet. 
 • LEGO® klosser har oppfylt bransjens strengeste standarder i over 60 år, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og enkelt kan trekkes fra hverandre hver eneste gang. LEGO byggesett holder alltid topp kvalitet, både her på jorden og i det actionfylte NINJAGO® riket.
 • Disse LEGO® klossene og brikkene har blitt nådeløst testet og oppfyller de høyeste globale sikkerhets- og kvalitetsstandardene. LEGO leker er alltid et trygt valg.

Detaljer:

 • Mål motorsykkel: H6 x L28 x B5 cm
 • Antall klosser: 322
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell71709
EAN5702016686418
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.