Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71711 Jays kyberdrage

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 638,-
På lager
SKU
12192-70
   

Fly til episke og spennende slag med Jays kyberdrage, både i Prime Empire og NINJAGO® by! Plasser den fryktinngytende skapningen i angrepsmodus, og avfyr de fjærbelastede skyterne. Slå deg sammen med Digitale Jay og Digitale Nya på drageryggen, og gå til kamp mot fiendene deres: Unagami og undersåttene hans, Richie og Hausner. Din jobb er å vinne og beholde den verdifulle, gule Key-Tanaen!

Denne byggbare LEGO Ninjago Jays kyberdrage vil falle i smak hos alle som liker ninja-roboter og bruker dem til å lage sine egne fantasihistorier fra Prime Empire. Denne fantastiske LEGO-dragen er svært mobil og kan skyte missiler fra kanonen sin. Med de byggbare figurene Ninjago Digi-Ja, Digi-New, Unamagi, Richi og Hausner kan ninja-fansen dykke ned i videospillverdenen Prime Empire og sette i gang strider om den gule Key-Tana. To ninjaer kan ta plass i cockpiten til drageroboten, som vil fange og utfordre barnets fantasi når det leker. LEGO Ninjao lekesettene lar barna oppdage en verden full av eventyr der de kan samarbeide med ninja-heltene sine for å bekjempe ondskapens krefter. 

  • Fantastisk LEGO Ninjago drage med 5 minifigurer for å gjenskape spennende action fra Prime Empire. Den perfekte gaven til dedikert Ninjago-fans
  • Settet inneholder kyberdrage og 5 minifigurer: Ninjago Digi-Jay, Digi-New, Unagami, Hausner og Richie.
  • Robotdragen har et bevegelig hode og bevegelige armer, og den kan skyte missiler fra kanonen sin. De byggbare figurene kommer med et spennende utvalg av rustninger og våpen fra Prime Empire.
  • Denne LEGO-dragen består av 518 klosser og med ninja-actionfigurene byr den på morsom og utfordrende bygging for barn fra 8 år.
  • Den bevegelige dragen er 12 cm høy, 39 cm lang og 33 cm bred.
  • Det er ikke behov for batterier til dette settet.
  • LEGO-klossene som er brukt til å bygge dette Ninjago-byggesettet er grundig testet og oppfyller de høyeste, globale sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Du vet at du er i trygge hender når du velger leker fra LEGO til barna dine. 

Detaljer:

  • Mål: H12 x L39 x B33 cm
  • Antall klosser: 518
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell71711
EAN5702016687941
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.