Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71712 Galskapens keiserlige tempel

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 775,-
På lager
SKU
12192-69
   

Slå deg sammen med Digitale Jay, Lloyd og Cole når de går til kamp mot Unagami i hans terrortempel i sluttoppgjøret i Prime Empire. Vær forsiktig mens du klatrer opp i det farlige tårnet. Du må unngå fellene og komme deg forbi Sushimi. På toppen må du bruke alle tre Key-Tanaene for å låse opp den siste portalen til Unagamis hemmelige kammer. Ninjaene må beseire ham for å fullføre oppdraget!

Et vakkert LEGO Ninjago ninja-tempel med 6 minifigurer, inkludert Ninjago Digi-Jay og Digi-Cole, den onde herskeren i Prime Empire, Unagami. Med dette tempel-byggesettet med ninja-minifigurer kan eventyrlystne barn ha det veldig morsom når de gjenskaper sluttslagene fra TV-serien. Dette ninja-templet kommer med et vell av aktiviteter og spenning for fantasifulle barn som ønsker å komme til toppen. De må unngå fellene og bruke alle Key-Tanas for å komme seg forbi den skremmende Sushimi på sushikjøkkenet før de åpner porten for å avsløre Unagamis trone. Et utfordrende og morsomt LEGO Ninjago-sett er de beste lekene for barn som vil flykte inn i en fantasiverden full av action der de kan kjempe sammen med ninjaheltene sine mot ondskapens krefter.

 • Utrolig LEGO Ninjago tempel-byggesett med spennende feller og funksjoner, samt 6 minifigurer fra Prime Empire. Dette er den perfekte gaven til barn som elsker rollelek og historier om ninja-heltene.
 • Dette settet inneholder et Ninjago-tempel og 6 minifigurer, inkludert Ninjago Digi-Jay, Lloyd og Cole, samt skurkene Unagami, Red Visor og Sushimi. Barna vil elske å la kreativiteten flyte når de sette i gang kamper og slag.
 • Dette dekorerte tempelet gir mange timer med spennende lek der barna prøver å unngå fellene og den fryktinngytende Sushimi, slik at de kan bruke de tre Key-Tanasene for å avsløre Unagamis trone på toppen.
 • Denne tempelmodellen med over 810 klosser er et givende byggesett til alle barn, og passer perfekt for dem fra 9 år og oppover.
 • Det keiserlige tempel er 38 cm høyt, 22 cm langt og 28 cm bredt.
 • Det er ikke behov for batterier til dette Ninjago lekesettet.
 • LEGO Ninjago byggesettet vekker barns kreativitet og lar dem oppdage en spennende verden full av opplevelser der de kan samarbeide med favoritt-ninjaene.
 • LEGO-klossene som er brukt til å bygge dette Ninjago-byggesettet er grundig testet og oppfyller de høyeste, globale sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Du vet at du er i trygge hender når du velger leker fra LEGO til barna dine. 

Detaljer:

 • Mål: H38 x L22 x B28 cm
 • Antall klosser: 810
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell71712
EAN5702016693270
MerkeLEGO

LEGO NINJAGO Empire Temple of Madness

Unagami sin trone kan rotere

Unagami er på plass

Roter tronen til Unagami.

Ninjas mot Sushimi, alt er klart for spennende rollelek

Ninjas vs Sushimi

Alt er klart for et spennende rollespill!

Se opp for tempelets hindringer

Kreativ lek

Pass opp for hindringene i tempelet!

LEGO NINJAGO Empire Temple of Madness
LEGO NINJAGO Empire Temple of Madness
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.