Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71717 Reisen til Hodeskallenes fangehull

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 515,-
På lager
SKU
04202-102
   

Bli med for å redde en av ninjaene som er tatt til fange og sitter i Shintaros fangehull! Bli med når de andre ninjaene legger ut på redningsoppdrag. Du må spille et spennende og actionfylt brettspill for å befri ninjaen. Du må bruke alt du har av ninjaferdigheter for å unngå feller og farlige edderkopper, komme deg forbi fangevokteren Murt, få tak i befrielsens skyggedolk og befri ninjaen i fangecellen!

Med lekesettet Reisen til Hodeskallenes fangehull (71717) kan barn gjenskape spennende situasjoner fra NINJAGO® TV-serien. Kreative barn kan finne på spennende eventyr i fangehullet med minifigurene av heltene Nya, Jay, Lloyd samt Murt. Fantastisk LEGO® NINJAGO brettspill Dette superkule settet for barn er både et byggesett og et LEGO NINJAGO brettspill. Barn bruker terningspinneren for å finne fram gjennom fangehullet mens de prøver å unngå ninjafellene, edderkoppene og fangevokteren Murt. Målet er å få tak i Befrielsens skyggedolk og befri ninjaen fra fangehullet. Barn kan bygge et gigantisk brettspill ved å kombinere settet med andre LEGO sett Perfekte byggesett for barn LEGO NINJAGO ninjaleker gir barn en komplett fantasiverden full av kreativ moro og gøyal rollespilling med ninjaminifigurer. Den vesle ninjaen din vil garantert elske alle de gøyale lekene, inkludert kjøretøy, roboter og drager.

 • LEGO® NINJAGO® Reisen til Hodeskallenes fangehull (71717) brettspill-lekesett med ninjaheltene Nya, Jay og Lloyd fra NINJAGO TV-serien. En gøyal leke for barn som både liker å leke alene og sammen med venner.
 • Den gøyale leken inkluderer fire byggbare figurer: helten Nya, helten Jay, helten Lloyd og Murt. Det inkluderer også et fangehull med fangecelle. Med terningspinneren får barn dobbel moro og kan konkurrere i et spennende LEGO® brettspill.
 • Dette superkule lekesettet er både en fangehull-leke som barn kan bruke for å gjenskape scener fra NINJAGO® TV-serien, og et brettspill, hvor barn skal finne veien forbi ninjafeller og edderkopper for å befri en ninja som sitter fengslet i et fangehull.
 • Dette LEGO® NINJAGO® settet består av 401 deler og inneholder byggbare figurer. Det byr på en gøyal byggeopplevelse for ninjainteresserte jenter og gutter fra sju år og oppover, og er en perfekt LEGO gave til bursdag eller andre anledninger.
 • Med dette fangehull-lekesettet er barn garantert timevis med kreativ lek. Fangehullet er over 13 cm høyt, 22 cm langt og 20 cm bredt – og det er en perfekt størrelse for barn som vil ta med seg settet på tur.
 • Dette fangehull-lekesettet krever ikke batterier, og derfor kommer leken raskt i gang. Barns frie fantasi er alt som trengs!
 • Enkle byggeinstruksjoner følger med og gjør det lett for barn å mestre både bygging og lek i spennende fangehull-omgivelser.
 • LEGO® NINJAGO® sett stimulerer barns kreativitet og byr på en oppslukende verden full av spenning og eventyr, hvor de kan late som om de er heltemodige ninjaer.
 • LEGO® byggeklosser har oppfylt bransjens strengeste standarder siden 1958. De er ensartede, kompatible og tas lett fra hverandre hver gang.
 • Disse LEGO® klossene og delene er grundig testet og oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder som gjelder både i verden og i Shintaros fangehull!

Detaljer:

 • Antall klosser: 401
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell71717
EAN5702016617023
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.