Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71719 Zanes minoskapning

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 634,-
Medlemspris 534,-
På lager
SKU
04202-99
   

Bli med heltene Cole og Zane når de rir til kamp på sin mektige minoskapning og sprenger seg vei ut av Shintaros fangehull. Avfyr minoskapningens diskskyter mot fiendene Ginkle og Gleck. Denne kampen må Cole og Zane vinne! Vil de modige ninjaheltene dine gå seirende ut av kampen og klare å unnslippe denne skumle underjordiske verdenen?

Barn vil elske å bygge LEGO® NINJAGO® Zanes minoskapning (71719) med fire byggbare figurer, og etterpå er alt klart for kreativ moro, enten alene eller sammen med venner. De kan dykke ned i en spennende fantasiverden sammen med heltene Cole og Zane og hjelpe dem så de kommer seg ut av Shintaros fryktelige fangehull. Denne perfekte ninjaleken byr på brettspilleventyr Dette settet med NINJAGO Zane har en dobbel funksjon – det er også et LEGO brettspill med terningspinner og en borg med en spesiell felle. Barn kan spinne terningen for å delta, og målet er å unngå fellen, komme seg forbi fiendene og få tak i den verdifulle Befrielsens elfenbensdolk. Barn kan bygge et gigantisk brettspill ved å kombinere settet med andre LEGO sett. Fenomenale byggeleker for barn Med LEGO NINJAGO sett kan fantasifulle barn fordype seg i en mystisk verden, hvor de kan rollespille fortellinger og leke at de er ninjaer som går til kamp mot ondskapens krefter. Med disse gøyale lekene får barn timevis med morsom lek. Settene inkluderer roboter, drager, skip, jagere og mye mer.

 • Det flotte lekesettet LEGO® NINJAGO® Zanes minoskapning (71719). Denne byggeleken for barn passer perfekt for alle som liker å spille NINJAGO brettspill og gjenskape spennende fortellinger med byggbare ninjafigurer.
 • Ninjalekesettet inkluderer helten Zane, helten Cole og en minoskapning som går til actionfylt kamp mot Ginkle og Gleck i borgen deres. Settet inneholder i tillegg en terningspinner som brukes i NINJAGO brettspillet.
 • Dette NINJAGO® Zane settet kommer i juni 2020 og inkluderer fire minifigurer og en minoskapning som barn bruker for å gjenskape scenarioer fra Shintaros fangehull. I tillegg kan barn bruke figurene for å spille det spennende LEGO® NINJAGO brettspillet.
 • LEGO® brettspillet består av 616 deler og byr på en flott byggeopplevelse for jenter og gutter fra åtte år og oppover. Settet er en perfekt bursdagsgave eller LEGO gave til andre anledninger. Actionleke som inspirerer til alenelek og sosial lek.
 • Dette flotte settet har den perfekte størrelsen for lek hjemme eller på tur. LEGO® NINJAGO® minoskapningen er over 18 cm høy, 26 cm lang og 7 cm bred.
 • LEGO® NINJAGO® brettspillet krever ikke batterier – det kan tas i bruk rett fra esken. Disse ninjalekene med middelaldertema drives kun av barns kreative fantasi, og derfor kan leken holde på så lenge de vil.
 • Dette settet er perfekt for unge LEGO® byggere. Det følger med enkle instruksjoner for figurene, slik at barn kan bygge og komme raskt i gang med leken.
 • De morsomme LEGO® NINJAGO® lekene gir barn en spennende fantasiverden, hvor de kan gå til kamp mot skurker med favorittninjaene sine. En perfekt måte å inspirere barn til kreativ lek på!
 • Helt siden 1958 har LEGO® klossene oppfylt bransjens strengeste standarder, og det gjør at klossene alltid er ensartede, kompatible og lette å ta fra hverandre.
 • Disse LEGO® klossene og delene er grundig testet og oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. De tåler til og med å bli tråkket på av en minoskapning!

Detaljer:

 • Antall klosser: 616
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell71719
EAN5702016617047
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.