Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71721 Skalleheksemesterens drage

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 100,-
På lager
SKU
04202-97
   

Bli med når heltene Kai, Jay og Nya går til kamp mot den skrekkinnjagende Skalleheksemesterens drage i Shintaros fangehull. Dragen dropper en giftball full av knokler og edderkopper, så her gjelder det å passe seg! Se også opp for dragens skytere! Det er superviktig at ninjateamet beseirer denne mektige skapningen og unnslipper Skalleheksemesterens klør.

NINJAGO® fans kan bygge og leke med Skalleheksemesterens drage (71721). Dette dragebyggesettet inkluderer seks byggbare figurer som byr på engasjerende og kreativ lek. Opplev gøyal rollespillaction når ninjaene kjemper mot Skalleheksemesteren og hans drage og skjelettkrigere for å unnslippe Shintaros skumle fangehull. Fantastisk lekesett med brettspillspenning Dette dragebyggesettet har en dobbel funksjon – det er nemlig også et LEGO® NINJAGO brettspill med terningspinner og en brettbane med felle som ninjaene må unngå. Barn spinner terningen og planlegger reisen gjennom brettspillet, hvor målet er å få tak i den verdifulle Befrielsens elfenbensdolk. Barn kan bygge et gigantisk brettspill ved å kombinere settet med andre LEGO sett. Iøynefallende byggesett for barn Med LEGO NINJAGO sett kan fantasifulle barn fordype seg i en mystisk verden, hvor de kan iscenesette fortellinger og leke at de er ninjahelter som kjemper mot ondskapens krefter. Barn får timevis med gøyalt rollespill med mange drager, biler, jagere og mye mer.

 • Dragesettet LEGO® NINJAGO® Skalleheksemesterens drage (71721) inkluderer seks minifigurer som barn bruker for å gjenskape stridsscener fra NINJAGO TV-serien. En perfekt gave til fans som elsker å rollespille fortellinger og spille LEGO brettspill.
 • Detaljert ninjalekesett med en NINJAGO® drageleke og seks minifigurer av heltene Jay, Kai og Nya samt Skalleheksemesteren og to gjenoppståtte krigere. Barn kan rollespille fortellinger eller bli med på et spennende brettspill.
 • LEGO® dragen har bevegelige bein, vinger og hale, kan avfyre raketter fra to skytere og droppe en giftball med knokler og edderkopper. Ninjafigurene kan også delta i brettspillet, hvor målet er å unnslippe Shintaros fangehull.
 • Dette dragebyggesettet består av 1016 deler og byr på en gøyal lekeopplevelse for jenter og gutter fra ni år og oppover. NINJAGO® fans vil garantert like å få settet i bursdagsgave eller som gave ved andre anledninger.
 • Dragebyggesettet lanseres i juni 2020 og har en størrelse som passer perfekt for lek både hjemme og på tur. Dermed kan den actionfylte leken fortsette i det uendelige. Den gøyale stridsdrageleken er over 31 cm høy, 38 cm lang og 53 cm bred.
 • LEGO® NINJAGO® brettspillet og lekekrigerfigurene krever ikke batterier – de er klare til bruk så snart de er ferdig bygget, og ninjaeventyret kan derfor fortsette i det uendelige.
 • Det følger med lette instruksjoner til klossene og elementene i dette lekesettet, og det gjør at unge byggere raskt og enkelt får ferdig NINJAGO® dragefiguren og kan starte leken.
 • LEGO® NINJAGO® ninjakrigersett gir barn en verden full av spennende drageeventyr, hvor barn kan bli med ninjahelter på actionfylte oppdrag.
 • LEGO® klossene i dette dragebyggesettet har oppfylt bransjens strengeste standarder i over 60 år, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å ta fra hverandre.
 • LEGO® klossene i dette ninjakrigersettet er grundig testet og oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Gøyale LEGO leker holder alltid topp kvalitet.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1016
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell71721
EAN5702016617061
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.