Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71722 Skalleheksemesterens fangehull

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 391,-
På lager
SKU
04202-96
   

Bli med heltene Cole, Zane og Lloyd når de går til kamp mot Skalleheksemesteren i fangehullet hans! Se opp for de mange fellene og Skallemesterens onde hær som inkluderer Murt, Ginkle og en gjenoppstått kriger Du må unngå alt dette for å få tak i Befrielsens skyggedolk og befri en ninja fra fangecellen. Ingen andre enn du kan gjøre dette!

Actionfylt LEGO® NINJAGO® Skalleheksemesterens fangehull (71722) lekesett med åtte minifigurer, inkludert ninjaheltene Cole, Zane og Lloyd. I lekefangehullet kan kreative barn gjenskape timevis med spennende kamper fra TV-serien. Det ultimate LEGO brettspillet Dette byggesettet for barn er også et spennende NINJAGO brettspill. Ninjafans bruker terningspinneren for å planlegge ferden gjennom fangehullet, unngå feller, lava, bevegelige broer og Skalleheksemesterens krigere, mens de prøver å få tak i Befrielsens skyggedolk og befri en ninja fra fangehullet. Barn kan bygge et gigantisk brettspill ved å kombinere settet med andre LEGO sett. LEGO leker byr på en hel verden av kreativ moro. LEGO® NINJAGO® byggeleker for barn inviterer barn inn i en fantasiverden full av action, hvor de kan slåss mot ondskapens krefter sammen med favorittninjaene sine. NINJAGO fans vil like å kunne rollespille med ninjavåpen, byggbare figurer, biler, drager og mye mer.

 • LEGO® lekesettet med brettspill og fangehull inkluderer heltene Cole, Zane og Lloyd som gir barn muligheten til å gjenskape scener fra NINJAGO® TV-serien. Den perfekte ninjaleken for barn som liker å finne på egne fortellinger og spille brettspill.
 • Lekesettet LEGO® NINJAGO® Skalleheksemesterens fangehull (71722) inkluderer åtte figurer som barn kan bruke i spennende rollespill i NINJAGO® fangehullet. Terningspinneren gir dobbelt så mye moro og åpner for at barn kan konkurrere i et LEGO® brettspill.
 • Dette fantastiske lekesettet gir både spennende fangehullaction basert på NINJAGO® TV-serien, og et LEGO® brettspill, hvor barn må finne veien utenom feller og andre farer for å konfrontere Skalleheksemesteren.
 • LEGO® NINJAGO® brettspillet består av 1171 deler og mange figurer, og byr på en engasjerende byggeopplevelse for jenter og gutter fra ni år og oppover. Settet passer for kreative barn og er en perfekt og kul bursdagsgave eller LEGO gave uansett anledning. 
 • Denne ninjaleken lanseres i juni 2020 og har den rette størrelsen for lek hjemme og utstilling på barnerommet. Fangehullet er over 31 høyt, 27 cm langt og 43 cm bredt.
 • Det trengs ingen batterier for at den vesle ninjahelten din skal få oppleve eventyr i fangehullet – settet er klart for kreativ lek med venner så snart det er ferdig bygget. Og leken kan fortsette i det uendelige!
 • Dette NINJAGO® brettspillet inkluderer brukervennlige og detaljerte instruksjoner, slik at barn kan bygge det alene og komme raskt i gang med den gøyale leken.
 • LEGO® NINJAGO® byggesett for barn inspirerer barns fantasi og gir dem tilgang til en fantastisk verden full av eventyr, hvor de kan bli med favorittninjaheltene sine på utallige spennende kamper.
 • LEGO® klossene i denne gøyale leken oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å ta fra hverandre. Ikke en gang Skalleheksemesteren kan ta innersvingen på dem!
 • LEGO® klossene i denne actionleken med ninjavåpen, er grundig testet for å sikre at de oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Du er i trygge hender med LEGO leker.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1171
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell71722
EAN5702016617078
MerkeLEGO

Snurrende ninja

Spinn terningspinneren for å spille brettspillet

Veien til suksess

Finn veien til seieren i spillet!

Se opp for feller!

Ninjaene må se hvor de går og unngå skumle feller.

Åpne porten

Avslør hemmeligheten bak porten.

Helten Cole mot Skallemesteren

Ninjaene må få tak i skallen.

Ninjaer til unnsetning!

Hjelp ninjaene med å redde helten Lloyd fra fengselet.

LEGO Ninjago Skalleheksemesterens fangehull
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.