Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO Ninjago 71737 Legacy X-1 ninjabil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 537,-
På lager
SKU
12202-126
   

Med denne oppdaterte versjonen av X-1 ninjabil (71737) kan barn iscenesette kamper mellom ninjaer og nindroidekrigeren fra sesong 3 av LEGO® NINJAGO® TV-serien. 2-i-1-kjøretøyet er utstyrt med to fjærbelastede skytere og rommer også en skjult lekemotorsykkel som kan skytes ut ved hjelp av en knapp og brukes i kampen mot nindroidene.

For barn som liker actionfylt fantasy

Det unike Legacy-lekesettet inneholder fem minifigurer: ninjaheltene Kai, Jay og Cole Legacy samt en nindroidekriger og en mindroide, som barn kan bruke for å lage spennende og fantasifylte fortellinger. Cole Legacy fra januar 2021 er en helt ny, gullfarget samlerminifigur med sokkel, som lanseres i forbindelse med tiårsjubileet for NINJAGO byggesettene.

En perfekt LEGO gave for ninjafans

Med LEGO NINJAGO lekesettene får barn tilgang til en hel verden full av spennende eventyr. NINJAGO fans kan slå seg sammen med heltene sine for å kjempe mot fiender med et fantastisk utvalg av ninjaleker som inkluderer motorsykler, roboter og mye mer.

 • Slående 2-i-1 ninjakjøretøysett for actionfylt rollespill.
 • Inneholder 5 minifigurer: Jay, Kai, Cole Legacy, nindroidekriger og mindroide.
 • Trykk på knappen for å sende motorsykkelen i full fart ut av ninjabilen.
 • En flott gave for entusiastiske NINJAGO® fans fra åtte år og oppover.
 • X-1 ninjabil egner seg like bra for lek hjemme som på tur.
 • Inkluderer en gullfarget Cole Legacy minifigur som markerer tiårsjubileet for NINJAGO® lekesettene.
 • Du finner flere spesielle gullfargede minifigurer i andre NINJAGO® sett.
 • LEGO® NINJAGO® lekesett får fart på barns fantasi og lar dem leke at de er ninjaer.
 • LEGO® klosser har helt siden 1958 vært laget av de aller beste kvalitetsmaterialer.
 • LEGO® klosser oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 599
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell71737
EAN5702016888768
MerkeLEGO

Et fantastisk 2-i-1 kjøretøy

En knapp løper ut motorsykkelen fra innsiden av bilen.

Ta sikte og skyt!

Barna kan fyre av begge kanonene på bilen.

De gode mot de onde

La barna hjelpe ninjaene å kjempe mot de onde!

LEGO NINJAGO X-1 Ninja Charger
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.