Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71739 Ultrasonisk angrepskjøretøy

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 072,-
Medlemspris 872,-
På lager
SKU
05212-59
   

Med denne oppdaterte versjonen av LEGO NINJAGO 71739 Ultrasonisk angrepskjøretøy kan barna iscenesette spennende eventyr fra den første sesongen av LEGO® NINJAGO® TV-serien. Dette 4-i-1-kjøretøyet kan demonteres og bygges om til en motorsykkel-leke, et jetfly med fjærbelastede skytere og to terrengkjøretøy.

Leker som lar barn leve ut ninjadrømmen sin med rollespill

Det unike lekesettet inneholder minifigurer av ninjaene Kai, Zane, Cole og Jay samt slangesoldatene Mezmo og Rattla fra Hypnobrai-stammen, så barna har alt de trenger for å iscenesette heftige kamper. For å feire ti år med NINJAGO leker kommer det dessuten en helt ny gyllen Zane Legacy samlerminifigur på en sokkel i juni 2021.

Fantastiske LEGO sett for kreativ lek

LEGO NINJAGO lekesettene tar barna med inn i en verden full av gøyale eventyr, hvor de kan bli med heltene sine og slåss mot onde krefter. Settene inkluderer fantastisk kule drager, roboter og mye, mye mer. Barn vil garantert like det tøffe settet Ultrasonisk angrepskjøretøy – et unikt 4-i-1-sett som inkluderer motorsykkel, lekefly og to terrengkjøretøy.

 • LEGO® NINJAGO® Ultrasonisk angrepskjøretøy (71739) er et unikt 4-i-1-kjøretøy som kan demonteres til et jetfly, en motorsykkel-leke og to terrengkjøretøy for enda mer morsom lek.
 • Actionfylt lekesett med minifigurer av ninjaene Kai, Cole, Zane, Jay og Zane Legacy som kjemper mot slangekrigerne Rattla og Mezmo fra den første sesongen av NINJAGO® TV-serien.
 • Barna kan velge om de vil fly jetflyet med fjærbelastede skytere, kjøre motorsykkelen eller manøvrere de to terrengkjøretøyene. Alle fire kjøretøy har plass til en ninjaminifigur.
 • Inkluderer en gullfarget Legacy samlerminifigur av Zane på en liten sokkel. Minifiguren markerer tiårsjubileet for NINJAGO® produktserien.
 • Se etter flere spesielle gullfargede minifigurer i fem andre NINJAGO® sett, inkludert Elementturneringen (71735), Kampesteinkaster (71736), Ilddragen angriper (71753) og X-1 ninjabil (71737).
 • Dette kamplekesettet passer for barn fra ni år og oppover og gir kreative barn et superengasjerende byggesett som passer til bursdager og høytider.
 • Ultrasonisk angrepskjøretøy er 14 cm høyt, 33 cm langt og 27 cm bredt – det perfekte formatet for lek hjemme og moro på tur.
 • LEGO® NINJAGO® produktserien inneholder utrolig mange actionfylte lekesett som inspirerer barn og lærer dem positive ninja-verdier som mot, ærlighet og vennskap.
 • I mer enn seksti år har LEGO® klossene vært laget av kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO® byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, og det gjør LEGO lekesett til trygge leker for barnet ditt.

Detaljer:

 • Antall klosser: 725
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell71739
EAN5702016912685
MerkeLEGO
4i1 kjøretøy som kan deles opp til et fly, en motorsykkel og 2 terrengbiler 4i1 kjøretøy som kan deles opp til et fly, en motorsykkel og 2 terrengbiler

4-i-1 moro

Kjøretøyet kan deles opp til et fly, motorsykkel og 2 terrengbiler

Jetflyet har utvidbare ninjasverd-vinger Jetflyet har utvidbare ninjasverd-vinger

Fly til himmels

Jetflyet inkluderer utvidbare ninjasverd-vinger

Mulighet for å bytte kropper for opptil 60 minifigurer Mulighet for å bytte kropper for opptil 60 minifigurer

Fullpakket med minifigurer

Kroppskopi - opptil 60 karakterer

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.